Gå til innhold

Grandiosa


Spragleknas

Hvilken nye pizza Grandiosa variant er best?  

229 stemmer

  1. 1. Hvilken nye pizza Grandiosa variant er best?

    • Pizza Grandiosa med kjøttdeig og løk
      142
    • Pizza Grandiosa med pepperoni
      87


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Selvføgelig Kjøttdeig & Løk! Har jo allerede Big One Pepperoni :tease:

 

Edit: Trøtt

Var på butikken og la oppi noen Kjøttdeig & Løk kuponger

Endret av Zuluzion
Skrevet

Kjøtdeig og løk er godt med en gang du spiser det, 10 min etter på holdte jeg på og spy, dette skjedde begge gangene jeg prøvde og spise den...

Tror ikke magen min tåler den :roll:

Skrevet

Spiste kjøttdeig og løk her om dagen og synes den var ganske god (til å være Grandiosa), pepperoni har jeg ikke smakt. Skjønner ikke hvorfor de ikke kutter ut den pizzabunnen med oppkast oppå som de kaller "Mild Taco" og beholder begge to.

Skrevet

Jeg har aldri blitt så skuffa etter jeg spiste grandis med kjøttdei og løk. Den smakte papp i forhold til den standard eller den med mais på..

 

Etter min mening skulle vi ha kuttet ut begge to og bare beholdt de to gode gamle.

Skrevet

For å være litt seriøs:

Dersom garndisen smaker papp har den ssv. vært tint en eller annen gang. Enten tinte du den før du stekte den, eller så har den blitt tint og fryst igjen (evt. dålig fryst). Dette kan du se når du pakker opp pizzaen; er det is inni plasten har den vært tint.

Skrevet
For å være litt seriøs:

Dersom garndisen smaker papp har den ssv. vært tint en eller annen gang. Enten tinte du den før du stekte den, eller så har den blitt tint og fryst igjen (evt. dålig fryst). Dette kan du se når du pakker opp pizzaen; er det is inni plasten har den vært tint.

Tro det eller ei, jeg har laget grandis et par ganger før. Jeg vet veldig godt hvordan man skal steke en grandis.

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...