Gå til innhold

==== Slettet ====


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

QUOTE (Trancegeek @ 13/02/2004 : 18:57)
synes akkurat det ban systemet er litt rart... burte heller slå ned på andre ting, dette er ting man ikke bør utestenges for.. men ellers et veldig bra forum!  :thumbs:

Hvis du tar en titt her så finner du ut hva denne advarsels-grafen er og hva den brukes til.

 

Du fikk en advarsel for animert avatar og enda en for alt for stor avatar, noe som tilsier at du ikke har lest rettningslinjene og Nettikette godt nok til å få med deg at en avatar IKKE skal være animer, ikke overstige 80x80 piksler, ikke være større enn 6 kilobytes.

Så derfor har du fått enda en 10% warning som jeg ikke ser noe som helst galt med egentlig.

 

Edit: Skrivefeiler.

Endret av B|Real
Lenke til kommentar

Du har før fått advarsel for å ha en animert avatar, som er ulovlig. Du har så i stedet valgt å sette inn en avatar som er på 22 kB, som også er ulovlig på dette fourmet. Det bør vel neppe komme som noen overraskelse på deg dette her.

 

At det også finnes andre ting som det bør slås ned på, betyr ikke at du kan gjøre mindre overtredelser som er brudd på retningslinjene.

 

Forøvrig er du ikke utestengt og ingen har nevnt det.

Lenke til kommentar

QUOTE (Trancegeek @ 13/02/2004 : 18:12)
skjønner at retningslinjene må følges men dette er småtteri i forhold til mange andre ting.. ihvertfall det med for stor avatar (animert kan være litt irriterende.. ;)

Vel.. kanskje du også klarer å skjønne at for enkelte som sitter på ISDN, så er det et ****** å bruke tid på å hente ned det 700kb store bildet en eller annen knøl har funnet det for godt å bruke som avatar. Greit nok, det blir skalert ned, men det er fremdeles 700kb.

Lenke til kommentar

Trancegeek: Drit i å kverulere da. Det var bare satt på spissen for å få frem et poeng, du må da skjønne såpass? Du brøt retningslinjene tvert og ble advart for det. Kan du ikke legge saken til siden nå? Før ble man bare utestengt for slikt. Å bli advart er da en mye greiere løsning for oss alle? :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-rXRozPkg

QUOTE (Trancegeek @ 14/02/2004 : 23:29)
700kb var vel å ta i litt.... 20kb her liksom :ermm:

Men når det så kommer 10-15-20 andre i en tråd med like store avatarer, så blir det pluttselig noe kb av det likevel.

Lenke til kommentar

Enkelt og greit :

Ideelt sett så skulle man fått straff fra den norske statem hvis man stjal så mye som en bugg. Prinsippet er at man har brutt den norske lov

 

På samme linje er man blitt bedt om å lese gjennom reglene for forumet, og ved å bli medlem aksepterer man samtidig disse. Dette avslutter egentlig diskusjonen, fordi at jeg har skjønt såpass at du har brutt reglene til forumet, og dermed fått en sanksjon i form av en advarsel. Om det er strengt eller ikke er opp til enhver å avgjøre, men regler er regler.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...