Gå til innhold

Oppløsningen i CS


Anbefalte innlegg

Mange sier at det er best å spille med 800x600 og sier at de som spiller med 1024x768 er gale :scared: ???

 

Skjønner ikke, det er vell helt opp til en hver hvilken oppløsning man spiller med ??kan umulig hvere noe særlig forskjell hva man spiller med!!!

 

Spiller selv med 1024x768 og syns det er den beste oppløsningen å spille med!!!

 

Hva mener dere :roll:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tro meg, det er _mye_ bedre å spille i 800*600. :yes:

Bare se på oppløsningen de beste spillerne kjører, skal love deg at det er ingen i f.eks. CPL som kjører 1024*768.

Noen som har enda lavere og faktisk.....

 

Den reelle fordelen er at fiendene blir større, og det blir lettere å skyte på avstand.

Lenke til kommentar

Har testet det med oppløsning i CS en del og for min egen del er det ingen tvil om at det er lettere å treffe på lavere oppløsning. Bruker nå 640X480 og syns det er helt genialt. Før spillte jeg på 1024X768 og det er ingen tvil om at lavere oppløsning har gjort at jeg spiller bedre. Prøver jeg med 1024X768 nå suger jeg skikkelig! Spesielt HS virker det som det er lettere å få på lavere oppløsning.

btw. har 17" skjerm.

Lenke til kommentar
jeg kan ikke se for meg at det er positivt å sitte på 1024x768 på en 21''...19'' ja, da går det, men 21''...1280x960 iallefall 

Jeg med 17" har 800*600, en kamerat som har spilt cs en del lenger har 640*480 på 19". 21" har jeg ikke prøvd, men tror det blir dumt med noe mer enn 1024*768 der også gitt. I andre spill er det selvfølgelig en helt annen sak. Å spille f.eks. Halo med 640*480 tror jeg ikke blir noe bra..... Lav oppløsning lønner seg kun i cs som jeg har hørt om..... ;)

Lenke til kommentar

det finnes noen som spiller cpl som bruker mer enn 800 * 600. men jeg synes dette er den beste oppløsningen. men jeg synes ikke det blir lettere å treffe på avstand med lav oppløsning. jeg synes det er bedre i nærkamp. for med lav oppløsning på langt hold blir siktet så stort. 640*480 ble litt for lite for meg , men jeg har 19 tommers skjerm da.

Lenke til kommentar

hmm jeg syntes ikke modellene så noe merkverdig større ut..

 

men crosshair ble jo større...i.e. vanskeligere å legge "midten" på fi...eller er det relativt (i.e. at størrelsen på crosshair ikke har noe å si, så lenge du har dem "inni"?

 

hmm, jeg fikk 3 HS fort...veit ikke om det var lucky eller pga. oppløsning...tror det var lucky...

Lenke til kommentar

Jeg spiller med 640x480 oppløsningen. Jeg synes spillet flyter bedre (jeg har 9800pro kort :)) i den oppløsningen, det er mere naturlig størrelse på siktet. Jeg synes det er lettere og treffe headshot. Så er det en ting til jeg ikke er helt sikker på om stemmer, men det hender jeg ser våpen og deler av folk som er gjemt bak kasser og vegger stikke frem, da skyter jeg de - for så å høre at jeg umulig kunne ha sett de der..

Lenke til kommentar

Dette er helt klart individuelt... Man trener seg opp til det meste. Om man spiller med 800*600 mister man jo en god del av oversikten man får hvis man spiller med høyere oppløsning, og oversikt syntes jeg er temmelig viktig i Counter-Strike... Men som sagt, er individuelt... Bedre å prøve seg frem til hva man liker og spille med det.

Lenke til kommentar

Oppløsning skal ikke ha noen effekt på hvor bra man treffer. Da hadde selvfølgelig alle i CPL spilt med 640*480. Det har vel mer betydning hvilket rates man har, skjerminnstillinger har jo bare noe med oppløsningen. Hvis man tenker seg rent teknisk er det vel neppe mulig å favorisere lav oppløsning med med bra hitbox. :roll:

Endret av KlabbTass
Lenke til kommentar
Spilte med 1024 før, men har nå skifta til 640 og det er så evig bra at jeg skifta til det i windows og.

640x480 i Windows??? Er du gal? Er det mulig? WTF??

 

Over til det seriøse:

Ved 640x480 skal spillet lagge mindre, men det er vel i få tilfeller, for det lagger uansett ikke. Det dreier seg selvfølgelig ikke om server og nett-tilkobling, men nemlig hardware, og annet som kan være grunnen til at maskinen er treg.

 

Av en eller annen merklig grunn plages jeg en del med choke på de fleste servere, regner med det er routeren (siden jeg har en SDSL-linje på 2mbps fra Catch).

Min erfaring i dette tilfellet, er at det er lettere å treffe med 640x480, hvis man har choke. Dessuten er det lettere å spraye med 640x480, men naturligvis fordi jeg er tilvennet den oppløsningen.

 

Brukte 800x600 før, men i og med at jeg er plaget med choke, gikk jeg til 640x480. Er bedre å holde seg til én oppløsning da, enn å bytte når jeg ikke har choke. Uansett, jeg TROR jeg er The One og kan tilvenne meg en hvilken som helst oppløsning, for å vinne over profesjonelle nerd-gamere. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...