Gå til innhold

Rør istedet for slanger


Anbefalte innlegg

Her er en fyr som har en slik rør-løsning. Vet ikke om det er så veldig ryddig, men det ser da fett ut!

 

 

Edit: Redigert link. Se også post #20 for å se hvordan denne mannen har det på "gutterommet" sitt. Meget interessant tråd forresten, men fullstendig demoraliserende hvis man tror at man har et fett setup selv...

Endret av Bradbury
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal ikke legge meg opp i hva som er praktisk og hva som gir bedre kjøling osv.

Men, vurder en ting før du bruker rør. Rør er stive og vil ta opp all vibrasjon. Det betyr at koblinger faktisk kan begynne å lekke. Plastslanger svinger mer med vibrasjoner og er dermed ikke utsatt for samme påkjenning..

Lenke til kommentar
Det som hadde vært fett er og Koble seg innpå oppstikkene inni huset så drar du en 12 mm cu rør derfra og inn til den blokka så har du vann fra springen hehe... så ut andre siden og ned i spillvannsrørene! Blir litt trykk så det blir sikekrt kaldt 5 bar.

hadde jo vert genialt .. Ferskt vann hele tia

Endret av FtZ-
Lenke til kommentar

Jeg har delvis kobberrør i pc'n, kan legge ut bilde når jeg kommer hjem. Tipper en del har chieftech kabinett her, jeg har selv aluminumsversionen av miditoweret. Under PSU går det to avstivere på tvers, og inni de er det akkurat plass til å legge et 1/2" kobberrør :D

 

Edit:

 

Her er bildene som jeg lovet :)

 

vannkjoling01.jpg

Vistes litt dårlig her så jeg la ved ett til ;)

vannkjoling02.jpg

Endret av White_Tiger
Lenke til kommentar

Vet ikke hva den heter eller hvem som produserte den, kjøpte hele vannkjølinga av en som jeg gikk i klasse sammen med, han husket ikke hvem som hadde produsert den heller. Vannkjølinga som består av Maze3 GPU og CPU blokk, Eheim 1048, den stoooore radiatoren, en vanntank som jeg heiv ut fordi den tok for mye plass og noen meter silikonslange for at han fikk min Swiftech MCX4000B kjøler og 1000kr mellomlegg :D Kjører radiatoren med ei Enermax 120mm vifte på laveste hastighet, men skal kjøpe meg alu titanvifter for å ha på hver side istedet. Har nå max load på CPU på 50c, men var på 45 når jeg ikke hadde på GPU blokka, så jeg tror jeg skal ha CPU først i systemet neste gang jeg gjør om. Det blir når jeg kjøper meg Antec Truecontrol og vannkjøler den ;)

Den radiatoren er litt stor for meg egentlig da, da den går et par cm over hovedkortet.

 

Slik er radiatoren bygd opp:

(ikke klag på støvet jeg tok den ut for å renske den å sette på viftefilter :p)

radiator.jpg

Endret av White_Tiger
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...