Gå til innhold

Fujitsu Disker..


Anbefalte innlegg

Hmm, på skolen så har vi en haug av Fujitsu disker som har streika det er en makrellboks på 10GB, (MPG3102) alle diskene er fucka, bad sectors, finens ikke i bios osv..

 

Vet noen om hvordan jeg kan levere diskene til fujitsu? de satt i evercom pcer, men Evercom er lagt ned, garantien er vekk for pcene, men diskene burde ha en garanti fra fujitsu.. :yes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå tror jeg du er heldig.. Normalt er det ikke mer enn 3 år garanti på sånne disker (Det var vanlig med 3 år før 1 år ble hovedregelen, og den nye 1-års normalen har selvfølgelig ikke tilbakevirkende virkning)

 

MEN.. Fujitsu har hadd ekstremt stor feilprosent på en serie av diskene sine, og dersom dette er en av den serien så tror jeg de har en egen returordning for disse. Dette var på "alle" nyhetssider en gang i 2003. Du kan sikert søke på "fujitsu" på digi.no, itavisen.no og flere andre for å finne linken til pressemeldingen fra fujitsu. Evt. kan du prøve å spore den opp på fujitsu sine hjemmesider.

Lenke til kommentar

har kikka litt på det har ikke funnet noe, i allefall ikke på fujitsu's sider. ikke på gulesider heller.. Vet at denne disk-serien er rævkjørt ehhe, men det blir vanskelig å få få gjort no med dette på egenhånd, nå som Evercom som var ansvarlig for maskinene og hovedsaklig diskene, gikk til dass. :cool:

 

edit: står på disken Date 2001-01 straks er 3 år ute, bør kjappe meg heh. :)

Endret av pc^2004
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...