Gå til innhold

Varsler nedskjæringer hos Square Enix


Anbefalte innlegg

Brother Ursus skrev (8 timer siden):

Forbrukerboikott begynte heller ikke av noen som helst størrelse på spillfronten før veldig nylig, når folk fikk øynene opp for hva selskap som Sweet Baby Inc driver med, og det er fremdeles et åpent spørsmål hvorvidt andelen som bryr seg er betydelig - men det har vært nok til å få Sweet Baby Inc og andre aktivister i spillindustrien til å true boikotteres familier med lynsjing.

Ja, det har kun skjedd nå nylig. Et veldig konkret begrep. Også morsomt at du velger å trekke inn Sweet Baby Inc., et selskap som ikke jobbet med Forspoken.

 

La oss nå se på denne forbrukerboiotten mot WOKEWOKEWOKEWOKE startet.

Forspoken kom ut i Januar 2023. Om dette er en del av den nylige forbrukerboikotten så kan vi jo se på spill utgitt etter dette som en pekepinn.

Hades 2 ble nevnt som et eksempel som du valgte å avfeie. Kom i Early Access Mai 2024. Har forbrukerboikotten oppstått mer nylig enn forrige uke? 

Fallout serien var jo også WOKEWOKEWOKEWOKE, men den har fått folk til å begynne å spille spillene igjen og har jevnt over blitt godt mottatt. Den kom i april 2024, etter Forspoken. Skulle ikke denne serien ha blitt boikottet også?

Alan Wake 2 kom i oktober 2023 og var et spill der Sweet Baby Inc har vært involvert med, samme med Spider-Man 2 som også kom i oktober 2023. Begge spillene har fått suksess og de kom etter Forspoken. 

Baldur's Gate 3 som var WOKEWOKEWOKEWOKE kom i august 2023 og det har gjort det kjempebra. Her begynner mønsteret ditt å rakne en god del.

Kanskje er det så enkelt at boikottbølgen har gått over og at det er derfor vi nå ser suksessen av disse spillene. Så hva med TV-serien av The Last of Us, den kom jo ut i Januar 2023. Den startet litt før Forspoken og avsluttetet etter at Forspoken kom ut. Var The Last of Us en suksess? Du skal få lov til å svare på det selv. Om svaret er ja så holder ikke argumentet ditt mye vann.

 

Sweet Baby Inc har noen dårlige metoder som jeg ikke liker, men du bør kanskje tenke deg om den andre siden er så mye bedre?

https://www.theverge.com/2024/3/18/24104799/gamergate-2024-sweet-baby-inc-diversity

Sweet Baby Inc ønsker boikott av spill som de ikke liker. Du støtter det samme.

Sweet Baby Inc trakasserer folk. Deres motstandere gjør det samme mot dem.

Jeg skjønner at du ikke tar med dette i betraktning. Du har valgt en side og du skal forsvare din side. Som sagt før, du skriker om woke, men alt stopper der. Du har ikke noe av substans. Jeg ba deg om informasjon om hvor du fikk påstandene dine fra og da ble det stille fra deg. Du beskylder meg for å ikke være villig til å se på negative aspekter med spillindustrien, men du har valgt deg en ting og ignorert absolutt alt annet. Når du er nødt til å ta opp et selskap som ikke har vært involvert med produksjonen av et spill som argument så ser vi hvor lite substans du har.

  • Liker 7
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Brother Ursus skrev:

"Square Enix meldte også om en inntektsnedgang på nesten 70 prosent sammenlignet med forrige år. Mye av nedgangen skyldes et tap på 1,5 milliarder kroner som kommer av at en rekke påbegynte prosjekter ble kappet på vårparten i tandem med selskapets nye strategi. "
 

Dere glemte å nevne Square Enix sin enorme flopp, Forspoken, som kostet selskapet cirka 2 milliarder kroner. Square Enix var kanskje den eneste asiatiske utvikleren (eller i det minste én av få) som bestemte seg for å følge vestlig kurs og bli woke. Mens resten av det asiatiske spillmarkedet er immunt mot "nedgangen", så er altså Square Enix i ferd med å gå konk.

Get woke, go broke er etter alt å dømme et ekte fenomen fordi man opplever to store problemer - kvalitetstap og kundeflukt.

Må være utrolig slitsomt å se woke i alt. Herre min jemini! Hva med å bare kose seg med spill?
  • Liker 5
Lenke til kommentar
Brother Ursus skrev (På 14.5.2024 den 12:56 PM):

Get woke, go broke er etter alt å dømme et ekte fenomen fordi man opplever to store problemer - kvalitetstap og kundeflukt.

Første gang jeg hørte om woke var når Battlefield 1 ble lansert. Selv med mørkhudete kvinner i første verdenskrig så ble det en av titlene som har solgt best, så hele go woke, go broke faller litt i hop.  

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...