Gå til innhold

Må ha ny telefon, har S24 Ultra noen reell konkurrent?


Anbefalte innlegg

Jeg har vært uheldig og ødelagt skjermen på mobilen min, for første gang noen sinne har jeg klart dette(jeg er dødsgammel(46), så det er godt gjort at jeg ikke har gjort dette før).

Jeg har S22 Ultra pr i dag og hadde tenkt å klare meg med den et eller to år til, men nå bytter jeg heller i år.

Krav til ny telefon er at den må være kraftig nok til å drive noen tunge apper som feks insta 360 for å redigere video fra x4 kameraet, kjøre en del office produkter ifbm jobb og et ok+ kamera.

Je MÅ IKKE ha Spen men det er en stor fordel om det finnes noe lignende(feite fingre og office og foto/film redigering er ukurant på mobil).

Så, er jeg egentlig stuck med S24 ultra eller finnes det noe alternativ? Og hva Samsung angår så er en vel midt mellom to generasjoner der nå så å vente på enda en ny generasjon er vel for langt unna..?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er vel bare et par mnd siden 24u kom. Så den er temmelig ny.

Jeg er usikker på om s24u har noen fordeler mot s23u. Jeg har s23u, og hadde nok prøvd å finne en s23u på tilbud eller på finn om mobilen hadde streiket idag.

Men ja, i den prisklassen er det 24u vs Apple. Andre mobiler kan ha samme ytelse, men det er stort sett noe som ødelegger. Jeg hadde Sony for noen år tilbake, og de hadde noen ganske store bugs som ødela for meg. Gikk tilbake til Samsung etter et lite år. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...