Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Dere som bare er ute etter sex/har sexpartnere og ikke kjærester/har ONS, har noen spørsmål


Gjest c2a97...83c

Anbefalte innlegg

Gjest c2a97...83c

Det er et rart og kanskje vanskelig spørsmål å svare på, men... Hvordan er den sexen dere har? 

Noen ligger med noen bare for å ligge og jeg hører stadig noen si "det er bare sex". Greit, men hva slags sex er det da snakk om? Er det den forførende, hete sexen der man bruker lang tid på forspill, mye øyekontakt, mye kyssing, nærhet, fullstendig oppslukning i hverandre - eller er man i sitt eget hode hele veien og bare peiser på? 

Jeg lurer fordi jeg har jo hørt som mange andre at menn lett kan ha sex med kvinner de ikke liker. Vet også at kvinner bare tar med seg en fyr hjem fordi de vil ligge. Jeg har så vansker med å forstå hvordan sexen kan være bra når man ikke kjenner personen eller vet hva de liker, og dette finner man jo ikke ut på 10 minutter? 

Hvordan gjør man det mest intime (i mine øyne) med noen man ikke kjenner? For meg er sex kjærlighet, det er ikke noe jeg deler med noen med mindre jeg har følelser for han. Kan vel lett misforstås som fryktelig kjedelig i sengen når man sier det men jeg er med på mye og er både leken og utforskende, er også noe kinky av meg (hadde litt for kinky ideer for en ex blant annet..).

Jeg skjønner at andre kan ha helt annet syn og at det kanskje ikke er normalt å knytte sex med kjærlighet, men jeg spør jo fordi jeg vil vite. :) Jeg prøvde sex med en jeg ikke hadde følelser for èn gang. Det var veldig rart. Visste ikke helt hva jeg skulle gjøre, hva var innafor når man ikke kjenner hverandre. Klarte ikke bli kåt i det hele tatt. Vi kysset litt før vi hadde sex men det var ikke noe under sexen, det var bare inn og ut. Kommer ikke til å prøve det igjen. 

En annen ting jeg har tenkt på er at jeg kanskje må løsrive meg litt fra den holdningen jeg har, da det blir vanskeligere for meg å finne en kjæreste etter hvert som årene går og slik "sex med følelser" blir kanskje vanskeligere, jeg vet ikke. Har bikket 30 så det går jo bare nedover her ifra.. Hører om eldre kvinner som har kjempe deilig sex med yngre menn for eksempel men jeg forstår ikke hvordan det kan være deilig når man ikke kjenner hverandre. Vet ikke, tanker? 

Anonymous poster hash: c2a97...83c

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest 50bc5...17a
Gjest c2a97...83c skrev (3 timer siden):

Greit, men hva slags sex er det da snakk om? Er det den forførende, hete sexen der man bruker lang tid på forspill, mye øyekontakt, mye kyssing, nærhet, fullstendig oppslukning i hverandre - eller er man i sitt eget hode hele veien og bare peiser på? 

For min del har det ikke vært stor forskjell på sex på ONS og i forhold, men jeg har også som regel aldri ligget med kvinner jeg ikke har opplevd som attraktive, så det har vært naturlig med "full pakke" og lidenskap. Høres ut som din erfaring med ONS var preget av egen usikkerhet, samt at du kanskje hadde en partner som ikke gav deg trygghet og nok oppmerksomhet.

For min del er sex første gang ofte bedre, fordi spenningen ved det hele rundt å utforske en ny kropp for første gang og det økte begjæret veier opp for alt annet. Så hører man andre si at man trenger tid på å bli trygg på seg selv i senga, finne ut hva den andre liker, og så videre, men for meg er det ikke slik i det hele tatt. Det er mer kjedelig for min del.

Folk har jo ulike syn på dette. Nøyaktig som du skriver det selv. 

Kan legge til at jeg er en veldig selvsikker mann, så jeg tør påstå at jeg er like avslappet rundt en ny kvinne som en jeg har kjent lenge. Og det gjør jo opplevelsen helt klart bedre for meg. Om jeg var usikker på kropp og ellers, så hadde det kanskje vært en kjip opplevelse. 

Så det er mange faktorer som spiller inn :) 

Anonymous poster hash: 50bc5...17a

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...