Gå til innhold

Trøbbel for Neuralink


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Potensialet er stort, men teknologien er åpenbart ikke "der" ennå. Å kombinere teknologisk "wet ware" med åpne sår i kroppen er foreløpig hinsides vår teknologiske evne og vil antagelig være det i en god stund fremover. Hvis ikke, hadde vi ikke hatt så store problemer med å stabilisere slike åpninger.

Lenke til kommentar

Musk har jo vist ganske bra over tid at han overselger og underleverer, så tror ikke det som kommer fram ang Neuralink er bare oppspinn. Dette er bare business as usual.

Han gjør det som gir mest mulig ytelse ut av folkene ved å overselge og så er det deres feil når de ikke kan følge de umulige målene han setter.

Greit nok at en ønsker å bevege seg raskt, men tror nok det imaget han har forsøkt å bygge opp og som har overbevist mange over tid har begynt å smuldre opp for temmelig mange. Spesielt dem av den mer våkne og reflekterte sorten.

En trenger jo bare se på populariteten til Trump, så skjønner en jo at enkelte kan en lure i det uendelige.

Ikke det at det er en god sammenligning å sette Musk opp mot Trump, men det fungerer til eksemplet.

  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Er ikke akkurat trøbbel, men helt forventet erfaringer man gjør seg? Det er jo tross alt et produkt under svært tidlig testing.

På grunn av dette problemet har de nå forbedret løsningen og algoritmen så mye at pasienten nå har høyere funksjon enn da implantatet var nytt og alle "trådene" fungerte. Da fikk de fin læring og forbedring ut av dette til neste gang, som man ønsker og håper på, og har foreløpig ikke har behov for å gjøre ny operasjon for her, men det er også et alternativ.

Det er ikke akkurat slik at de opererer neuralink inn i masse pasienter i hytt og gevær - dette er snakk om en pasient med nesten 24/7 oppfølging over flere år. Det finnes ingen annen måte å komme videre med slik teknologi på. Også medisin og andre operasjoner og implantater blir utprøvd på mennesker.

Lenke til kommentar
vidor skrev (2 timer siden):

Musk har jo vist ganske bra over tid at han overselger og underleverer, så tror ikke det som kommer fram ang Neuralink er bare oppspinn. Dette er bare business as usual.

Bare oppspinn?

Personen selv sier han har fått et helt nytt liv med Neuralink, og kan ikke lovprise Neuralink nok.

Videre, hvis man leser artikkelen så står det faktisk:

"Til tross for problemene skriver Neuralink at presisjonen på kontrollen Arbaugh opplever er bedre enn da implantatet var helt ferskt."

Du påstår altså at vedkommende ikke har fått et bedre liv med Neuralink, og at det hele bare er en bløff?

Du skjønner hva poenget med testing er, ikke sant? Neuralink er på et teststadium. De tester. De søker problemer. De løser problemer. Det er ikke ferdig enda. Likevel har det endret livet til en person totalt, til det bedre.

Men neida, det er jo bare oppspinn så.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...