Gå til innhold

Hvorfor tør ikke Vestlige utviklere å lage seksualiserte kvinnelige protagonister lengre?


Anbefalte innlegg

2 hours ago, scuderia said:

Det er da absolutt ingenting som definerer «seksuelle karikaturer» verken i tittelen eller førstepost. Så når du ikke en gang klarer å definere begrepet men heller kaster rundt deg med floker som "hormonelle tenåringsgutter" så blir det hele useriøst.

Conan er en fantasifigur som absolutt gir ingen mening men det er det som gjør karakteren så utrolig. Spill er ren fantasi og en flukt fra virkeligheten. Vil jeg se stygge mennesker så kan jeg bare ta en tur på t-banen for å si det sånn.

Når spillutviklere nå av-feminiserer kvinnelige karakterer i spillene sine så lurer jeg virkelig på hvilken gruppe de prøver å inkludere for som sagt verken menn eller kvinner liker å se "stygge mennesker". Vi vet at DEI konsulenter har "infiltrert" spill industrien og har stor makt over både karakterer og historien så spørsmålet er da om spillene blir bedre at dette.

Er den "hormonelle tenåringsgutter" fantasi om en fantastisk sexy kvinnelig karakter bedre for spillet enn DEI-konsulentens fantasi om en fullstendig average halvfeit kvinnelig karakter?

I noen spill så er det kult å spille Conan, i andre spill er det kult å spille noen som ligner mer på seg selv. Vi trenger begge deler. Spill er ikke kun fantasi og flukt, det kan være gøy hvis det gjenspeiler virkeligheten i større grad også. Det finnes ikke fasit på hva et spill skal være. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Reg2000 skrev (2 timer siden):

De fosser så mye frem at det kanskje er maks 5 av de topp 100 mest spilte spillene på steam som har anime-babes type karakterer. 

Dota, apex, naraka, mhw, cod, la, palworld, ow2, 2077, ark, dd2, tw, bd, sf6, vrchat og ff ligger alle blant topp 100, ifølge steamcharts.

Mulig jeg har gått glipp av noen flere.

Lenke til kommentar
Iki skrev (4 timer siden):

Dota, apex, naraka, mhw, cod, la, palworld, ow2, 2077, ark, dd2, tw, bd, sf6,
vrchat og ff ligger alle blant topp 100, ifølge steamcharts.

Mulig jeg har gått glipp av noen flere.

I himmelens navn. Prøv å artikuler hele tittelen på spillene, please.
Med det sagt, solid gameplay er vitalt

Lenke til kommentar
Martelè skrev (7 timer siden):

I himmelens navn. Prøv å artikuler hele tittelen på spillene, please.
Med det sagt, solid gameplay er vitalt

Altså, når det er snakk om spill på steams top 100 liste, og jeg lister dem i rekkefølge etter plassering på listen, så burde det vel ikke være så vanskelig å vite hvilke spill det er snakk om?

 

Likevel, her er de fulle navnene:

Dota 2. Apex Legends. Naraka: bladepoint. Monster hunter world. Call of Duty. Lost Ark. Palworld. Overwatch 2. Cyberpunk 2077. Ark: survival evolved. Dragons dogma 2. Total War: warhammer 3. Black desert. Street fighter 6. Vrchat. Final fantasy xiv online.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...