Gå til innhold

Montere Yale Doorman L3S på Harmonie ytterdør.


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen

Sitter her midt i Nordsjøen og vurderer å kjøpe meg en Yale Doorman L3S smart dørlås. Hjemme har eg en Harmonie Strand ytterdør med sikkerhetslås. Døren er oppgitt til å være 78mm tykk. Usikker på dei andre dimensjonene rundt låsen.
 

Lurte derfor på om noen har montert en slik smartdørlås på tilsvarende dør tidligere, å vet om dette er en smal sak eller om det må modifikasjoner til for å få smartlåsen til å passe.

På innsiden av døren er det en plate rundt håndtak og lås, noen som vet om denne er limt til døren eller kommer denne av når håndtak og låskasse er fjernet?


Montering av låsen skal nok eg klare fint selv, men er litt usikker på om det er så enkelt som eg håper på med tanke på døren.


Setter stor pris på tips og innspill :)

https://harmonie.no/media/multicase/documents/fdv ytterdører.pdf

IMG_4557.png

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Har montert Yale på to forskjellige ytterdører, og hos meg har utfordringen stort sett vært avstanden fra døren til dørkarmen. Enten har det vært for stor avstand, eller for liten avstand. Har derfor blitt litt triksing med shims og andre skruer for å få det bra. Men monteringen i selve døren er ganske rett frem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...