Gå til innhold

Windows 11, Kan ikke logge inn på Microsoft apper, white screen


Anbefalte innlegg

Har fått trøbbel med at når jeg skal logge noen som helst Microsoft apper, Xbox app, MS Store, Outlook etc. Så kommer det selvfølgelig ett popup vindu, som viser "Vent litt" og det hjulet, men så blir bare det vinduet blankt..  Som vist nedenfor, har prøvet og google frem til noen løsning med uten hell. Har forsøkt til og med å reinstallere Windows 11 Pro, da fungerte det delvis en liten periode da innloggingen min var lagret på appene som en standar rett etter installasjonen, men når appene vil at jeg skulle logge inn igjen kom problemet tilbake..

Jeg har også testet i sikkerhetsmodus, men da får jeg ikke kan opp popp up vinduet for å logge inn en gang.. Jeg har testet annet nettverk, skrudd av brannmur osv osv.. Opprettet nye bruker på lokal konto, men samme problemet..

Problemet oppstod for ca en uke siden, og kan ikke huske og ha installert eller gjort noe som kan skape problemet, men jeg har logget inn med Microsoft kontoen min på PCn, så det er mulig den har lastet ned noen instillinger fra Onedrive som gjorde at selv ikke en reinstallasjon av Windows hjalp..

Noen glupe hoder som har peiling?

 

image.png.a4f713e9307c838f2fb660cbb2372ff4.png

Endret av Krozmar
Lenke til kommentar
  • Krozmar endret tittelen til Windows 11, Kan ikke logge inn på Microsoft apper, white screen
Videoannonse
Annonse

For å være ærlig så vet jeg ikke hva som var løsningen, men etter noen gode tips fikk jeg kjørt SecurityHealthSetup.exe  https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_11-security/windows-security-stuck-on-black-screen-after/347ae039-5439-405d-83e1-fbfabbe23712 etter at det virka som det var noe tull med Windows Security.  Så tok jeg en restart av PCn, og logget inn samt valgte "glemt pinnkode" som gjorde at jeg måtte logge inn med brukernavn og passord igjen.. Og voila, alles gut :)

Lenke til kommentar

Forsøkte dette selv, men får fortsatt bare hvit rute når jeg prøver å logge inn i Xbox appen. Gjelder forsåvidt også Microsoft Store. 

Leste igjennom mange sider i går og det virker som det er et problem som gjelder i Polen og Norge. Noen har kommet seg rundt det ved hjelp av VPN og at de setter location et annet sted. F.eks. London. Så da er det vel noe regionalt? Regner også da med at dette bare blir en midlertidig løsning... Men ser også at det har skjedd mange forskjellige brukere overalt i tidligere år osv. også. Usikker på hvordan og når de fikk løst problemene. 

Skjedde for min del helt plutselig i går ettermiddag... Veldig dårlig timing med tanke på ferie og fridager...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...