Gå til innhold

Sunn fornuft? og noen synspunkter [Wokeness/Grinesamfunnet]


Anbefalte innlegg

Vi lever i en verden som stadig blir mer og mer splittet. En verden av grupperinger og overfølsomhet og vektlegging av å være i offerrollen framfor en helsemessig debatt.


Dette er en tråd for å diskutere mange kjente og følsomme standpunkter fra synsvinklene til oss som er møkk lei av å måtte høre på grinetogene til influensere, hobby-ekstremister og andre selverklærte "gi oss oppmerksomhet og innrøm at du undertrykker oss"-galskaps grupperinger. Du kan ikke bare være homofil eller trans i disse dager - du må være en del av et "community" av mennesker som danser naken på gatene i leopard-drakt, og sier at det er undertrykkende når bekymrede foreldre tar til avisene eller lokalmiljøet etter hjelp. Du kan ikke bare ha "en sønn" i barnehagen lenger, hvis barnehage-pedagogen hørte han si to ganger i går at han følte seg som en jente og pedagogen observerer noen feminine trekk. Du kan ikke sende en innvandrer som stjeler, slåss og voldtar tilbake til hjemlandet fordi da er du følelsesløs og rasist, men h*n kan stjele fra din oldemor, slåss mot din bror og voldta din søster. Du kan ikke være venn med en homofil person uten å støtte LGBTQ sine hjertesaker.


Ja, det er en komplisert verden.

Diverse standpunkter:

Vi lever i en verden hvor mangfoldige politikere, influensere, store og mektige selskaper, arbeidsplasser og til og med lærere, doktorer og professorer verden over forteller oss at det ikke lenger finnes to kjønn. Det finnes hundrevis. Tusenvis. Og kjønn er ikke lenger oldtidens form for kjønn - det er "over det". Og biologi er nå komplisert, og ikke faktuelt, mener mange. Født med penis eller vagina spiller ingen rolle for disse menneskene. Kjønnsfordeling foregår nemlig nå på et mer, la oss si; følelsesbasert og psykologisk nivå. Dette er, slik moderne forkjempere for "DIVERSITY" vil ha det, forståelse langt forbi heterofile, "trangsynte", kvinne-trans-menn-hatende menn og kvinner å forstå. Du er en såkalt stereotypisk "cis mann" eller "cis kvinne", ville mange av dem ment. Du er ikke med i den "moderne og globale revolusjon".

Vi lever i en verden hvor langt flere menn tar selvmord enn noe annen gruppe eller form for mennesker, men allikevel er talen til de fleste forkjempere av "Woke"-brigaden at kvinner og transpersoner er den mest undertrykte og sårbare gruppen verden over.

Vi lever i en verden hvor rasisme er et enormt globalt problem som alle er skyldig i - men kun fra hvit til annen hudfarge, og kun de som har mørke pigmenter er offer. Og selv om langt flere hvite mennesker tar selvmord eller blir drept av politi enn mørkhudede så er det kun hvis en mørkhudet person er offer at det gjør avisoverskrifter. Er du hvit, skal du holde kjeft. Er du mørk, bør du skrike og slåss deg fram til en rettferdig verden..., mener mange! Er dette en god mentalitet å ha? Og vil dette løse noenting?

Vi lever i en verden hvor de store TV og filmselskapene (hovedsakelig Hollywood) produserer film etter film og tv-serie etter tv-serie hvor kvinner er feilfri - eller i hovedfokus - og menn blir latterliggjort, etterlatt og/eller fortalt at "deres tid er over" eller "det er på tide med en dronning" på bekostning av menn. Det er også mangfoldige produkter for barn hvor man nå blir fortalt at man kan være det kjønnet (til og med den "tingen") man ønsker å være.

Vi lever i en verden hvor både menn og kvinner blir fryst ut av arbeidsplasser, nettforumer, lekeplasser, sosiale sirkler og mye annet fordi man har synet og normene man ble bragt opp med av våre forfedres forfedre; at menn og kvinner lever i harmoni på tross av forskjellene oss imellom.

Nå er det nemlig enten ingen forskjeller lenger, eller så er forskjellene som blir påpekt bare ekle, trangsynte og manipulerte menn og kvinner som er ufyselige for å mene at det er forskjeller mellom dem.

Vi lever i en verden hvor mange mener at det er forsvarlig og la barna våre endre kjønn eller kjønnsidentitet før de i det hele tatt er myndig, eller gud forby; ferdig med puberteten.

Vi lever i en verden hvor JK Rowling, Jordan Peterson, politikere, filmfans og skuespillere blir kansellert, hatet på og sjikanert fordi man påstår at det kun finnes to kjønn (de er jo helt gærn!).

Vi lever i en verden hvor følelser er viktigere enn fakta, og hvor mennesker gjør alt de kan for oppmerksomhet gjennom offermentalitet framfor å faktisk gjøre verden til et bedre sted eller å bidra til helsemessig debatt for begge parter ("det er ikke meg det handler om, det er vår undertrykte gruppe og du er giftig som undertrykker oss").

Og vi lever i en verden hvor hvis du påpeker denne større og større elefanten i rommet av "Wokeness", så kommer giftige, sårede og/eller aggressive mennesker ut som slanger fra en slangegrop klar for å bite enhver som kommer med fornuft eller fakta.

Ja, vi lever til og med i en verden hvor folk nå utdanner seg som lærere, barnehagepedagoger og andre typer pedagoger i ungdommens miljøer bare for å presisere til barna våre at "GUTTER KAN BLI JENTER!" i håp om å bli en forkjemper og lederskikkelse for en revolusjon (av total galskap!)

Diskuter!

 

Endret av Debutanten
  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
  • Debutanten endret tittelen til Tråden for de som fortsatt bryr seg om sunn fornuft [Wokeness/Grinesamfunnet]
Videoannonse
Annonse
6 minutes ago, VifteKopp said:

Gjesp. Denne ranten har jeg sett en del varianter av tidligere.

Har du ikke fått med deg at vi nådde "peak wokeness" for noen år siden og at pendelen allerede har begynt å svinge i motsatt retning? 

Gjesp. En viftekopp som tror at fordi pendelen svinger i motsatt retning så er tråden irrelevant og han er nødt til å gjespe istedenfor å engasjere hjernen.

 

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Debutanten skrev (5 minutter siden):

Gjesp. En viftekopp som tror at fordi pendelen svinger i motsatt retning så er tråden irrelevant og han er nødt til å gjespe istedenfor å engasjere hjernen.

Tråden er ikke irrelevant, bare utdatert (og full av generaliseringer, overdrivelser og feil). 

For noen år siden var det de woke som var mest irriterende. Nå er det anti-wokerne, som absolutt skal denge løs på en død hest. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • Debutanten endret tittelen til Sunn fornuft? og noen synspunkter [Wokeness/Grinesamfunnet]

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...