Gå til innhold

Anmeldelse: Mario vs. Donkey Kong


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette spillet bærer preg av at Nintendo "må" lansere Switch-spill på oppløpet av konsollens levetid, men ønsker å begrense investering og arbeidskraft så langt det lar seg gjøre. Samme "vibes" får man fra Paper Mario remake som kommer senere i år, og delvis fra Princess Peach Showtime (som virker å være en samling av minispill).

Metroid Prime 4 er nok utsatt i påvente av samtidig lansering på Switch 2, på samme måte som Nintendo utsatte Breath of the Wild i påvente av lansering av Switch 1.

Nintendos utviklere arbeider nok primært med spill til neste generasjons konsoll. Inntil den tid blir det mye middelmådighet fra Nintendo.

Endret av Donkey Kong
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

489kr er klassisk nintendo for spill som ikke er av stor skala. Kunne vært 299kr, men betaler selv gledelig summen som er når det er nintendo kvalitet. Skjønner det ikke passer for mange dette spillet, men for min del setter jeg pris på enkeltheten med spillet, noen ganger passer det veldig fint med noe som ser pent ut og fungerer på en enkel skala. Deilig å sitte med på lik linje med hay day o.l. 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...