Gå til innhold

Nitode

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Nitode

  1. Steam deck har en overlegen lettvint og sømløs brukeropplevelse kontra ally. Blir som med en switch. Kan dog skjønne at noen velger ally, men synes det er viktig å påpeke at den, etter min mening, bare passer til de som har en særegen interesse av å ha det litt mer komplisert med muligheter, samt fallgruver, og med den risikoen/hodebryet/artigheten følger også mer ytelse.
  2. 489kr er klassisk nintendo for spill som ikke er av stor skala. Kunne vært 299kr, men betaler selv gledelig summen som er når det er nintendo kvalitet. Skjønner det ikke passer for mange dette spillet, men for min del setter jeg pris på enkeltheten med spillet, noen ganger passer det veldig fint med noe som ser pent ut og fungerer på en enkel skala. Deilig å sitte med på lik linje med hay day o.l.
  3. veldig kjekt at det er over wifi. For en far som gjerne vil spille ps5 spill rundt omkring i huset og eventuelt i senga, er dette en fin sak 😊 Eneste som er synd er at skjermen ikke er oled.. litt overraskende. Men uansett et garantert kjøp til en ikke altfor gærn penge 😃
  4. Flott tiltak som er etterlengtet. Må starte et sted, sikkert noe som kan forbedres, men godt noen har startet med det.
  5. Har ikke spilt spillet, bare sett på streams på twitch, yt vids og vurderer om jeg skal skaffe det til ps5. Så ta min mening med stor klype salt. Virker for meg så langt at spillet har vel mye vekt på det seksuelle, blir en form for steroideinfisert vandrende reklame for nymotens tankegang om kjønn og seksualitet. Har et normalt forhold til sex og alt annet, men blir litt billig hvordan dette spillet er lagt opp på dette teamet fordi om denne sjangeren skal gi brukeren mulighet til å utspille seg selv akkurat slik en vil, har litt med hvordan man kommer til tema i spillet og «valgene» man får deretter ut ifra det lille jeg har sett. Som kommentar til kvaliteten/anmeldelser på spillet, så virker det som om spillet kanskje blir hausset litt ekstra opp grunnet god timing i forhold til spillbransjen harde medfart generelt i forhold til mikrotrans, laber gjennsnitt kvalitet på andre spill osv. I tillegg til at spill som bg3 har hatt en liten tørkeperiode. Hvis man ser på bare spillet alene, så virker det som av veldig god kvalitet, men usikker på 10/10 fra et nøytralt ståsted.. Men tviler ikke et sekund på at mange i verden sitter med en 10/10 +++ opplevelse 😊 Blir nok et kjøp her å tilslutt
  6. Hvis ryktene stemmer, å vi kan forvente krefter i nærheten av steamdeck, så er det vel bare å gratulere nintendo med engang med nok en vinner når den slippes, etter min spådom, sommer/vinter 2024. Forhåpentligvis kan spillbiblioteket fra switchen, føres over til switch 2.
  7. Ikke noe utålmodig her. Masse spill å spille på switchen, er heller ikke avhengig av annet enn nintendo sitt eget og Indie spill. Men kan skjønne ungdommen som har all verdens tid til å spille igjennom spill på kort tid, har et ønske om en switch 2 som gjerne kunne kommet igår. Jeg tror 2024 sommer/vinter er realiteten, med kanskje mario odyssey 2 som et launch spill. Regner med at zelda ToK får sin switch oled versjon som skal selge i 1 år først. En switch 2 med litt mer krefter er dog ikke å forakte her heller, hadde vært et fint kirsebær på toppen av den allerede deilige kaka om vi kunne få spilt NMS, diablo 4, rocket league osv med stabil fps, ok grafikk og alt av innnhold. 😊
  8. Jeg har rukket å bli 36 år gammel. Spillvanene mine, hvor mye jeg spiller og hva jeg spiller, har endret seg. Nå er det nintendo switch 80% av tiden, 15% iPad og 5% gaming pc. Har funnet ny kjærlighet til å spille singelplayer spill, kjærest er nintendo spill, men setter pris på litt online moro med noe som har et mer 18+ tema inniblant, ergo brukes gaming pcen til litt CS go fks, men hadde vært fantastisk å hatt muligheten til å spille COD, hvis jeg ønsker, på sofaen eller i senga i håndholdt modus. COD på iPad er bra det, men ikke helt det samme. Men vil nevne samtidig at interessen ikke er der hvis det er like dårlig satt opp som rocket league er på switchen. Så en switch 2 som klarer å håndtere ok/god grafikkløsning og en stabil fps, er nødvendig.
  9. Jeg tenker dette er selvsagt bevisst fra blizzard sin side for å få gratis medieomtale, itillegg til å danne et kunstig inntrykk av hvor populært og fantastisk WoW er. Er nok flere som blir med på hypen, kjøper, og avslutter konto etter 1 måned. Ugunstig for dem ? Neh.. fyller kontoen demmes med ganske mye mer penger dette.
×
×
  • Opprett ny...