Gå til innhold

Gran Canaria - 'normalpris' per dag?


Darkbill

Anbefalte innlegg

Hva er et vanlig budsjett på Gran Canaria for folk flest tro? Jeg har allerede booket fly og hotell, men gjerrigknarken i meg begynner brått å regne litt (per person)

Foreløpig ligger jeg på 3500kr for fly tur/retur.

Kun booket resort de første 4 dagene som kom på kr2000 per dag. Dette er dog all inclusive premium, så jeg trenger jo ikke bruke en krone ekstra disse dagene på hverken mat, drikke eller alkohol.

Ifølge et Googlesøk er snittprisen for et middels budsjett €125. Disse 4 dagene blir jo da €175 per dag per person for et noe mer luksuriøst opphold på resort.

Da kan man jo fordele den regninga litt slik;

€15 frokost

€20 lunsj

€30 middag

Da er vi nede i €110 euro pppn for hotellrom. Hvis man koser seg litt og tar opp mot 10 enheter på én dag er jo det en verdi på €75 også, så sa er jo rommet nede i €35 egentlig.

Ikke så dyrt da, kanskje? Dette er i tillegg rundt dyreste tiden av året, jul.

De siste 3 dagene skal det utforskes på motorsykkel til 110€ (totalt) per dag, og finne gjøremål og overnatting spontant rundt hele øya.

Gjerrigknarken i meg har råd til reisen, men liker likevel alltid forsvare kostnadene 😅

Foreløpig ligger vi altså på 13 500kr per person for fly, hotell, mat og motorsykkel for én uke. Eneste som tilkommer er 3 dager med enkel hotell og mat langs veien her og der. Det er vel ikke halvgærnt for den dyreste perioden på Gran Canaria? (Juleaften)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Litt sent å svare på denne turen.... 

Slike reisebudsjett avhenger av så uendelig mange faktorer - at "normalpris" er alt fra 10 euro til 1000 euro pr dag, alt etter type standard, hva man gjør og lignende.

Jeg og samboeren kom nettopp hjem etter en uke i Alicante.

Fly t/r - 2000.
Airbnb pr hode - 1800 
Transport (taxi osv..) - 350
Shopping - 2000 
Mat og drikke - 3000 

Rundt 9000 totalt pr person. 

Når det er nevnt..... så var jeg i mange år en skikkelig gjerrigknark, der det viktigste var litt sol og varme. For noen år siden dro jeg til Tenerife. Fly t/r 400 (rasende billig restplass), en uke på gjestehus ca 1500. Mat og ymse, 500. Så ca 2500 totalt. 

13 500 pr hode, altså 27 000 kr,- for to personer en uke i syden syns jeg vel å merke er i det øvre siktet. Da hadde jeg nok personlig valgt en charterbillett til Tyrkia, der du får vesentlig mer for pengene - og standaren til samme pris er også mye høyere. Sist jeg sjekket (rett før Alicante-turen) kostet en uke på all inclusive 5 stjernes hotell rett under 7000 kr,- pr hode for to voksne. Men flytidene passet ikke helt med jobb osv.... så da ble det Alicante. ;P  

Lenke til kommentar

Har i mange år kjørt med veldig sparsommelig pengebruk på reise. Brukte på siste tur til Grand Canaria 3,5 euro med rutebuss fra flyplass. Bruker penger på rundturer/adgangspenger som jeg mener er verdt det, men lite over det.

Tenker også på tidsbudsjett så sitter ikke ned og spiser på restaurant med mindre det virkelig er noe spesielt. Har alltid med i reisesekken noen "evigvarende" BiFi hamburgere og pølse i brød fra Tyskland. Med mye å gjøre når jeg er på tur sparer jeg da både tid og penger.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...