Gå til innhold

Gud Utfører Hjernekirurgi


Anbefalte innlegg

Gud sa: "Jeg ønsker at barn som blir misbrukte skal slutte å tenke på traumene sine" så sa Gud at han var lei av dette og skulle endre hele hjernestrukturen til menneskeheten.

Han skapte et traume som begynte å få folk til å bli røde i ansiktet over hele verden, nå hadde folkene hatt nok av disse smertene og hjernene endret struktur og begynte å gå i forsvar for å glemme traumene.

Gud (hjernekirurgen) begynte nå å lære seg hvordan han kunne fjerne den biten av hjernen som var ansvarlig for smertefølelse og traumer.

Han gnisset hendene og sa: "Nå skal vi få bort dette"

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja for å ignorere millioner av år av menneskelige lidelser så er man ikke bare smått sadistisk, man må være en sadist bare for å klare å overse alt det.

Å overse 1000 menneskelige lidelser kan være det samme som å ville påføre et menneske noen timer lidelser i form av sadistisk tortur. Det kan sammenliknes slik, kanskje tallene kan fikses litt, men bruker disse foreløpig.

Å overse 1000 menneskelige lidelser = samme effekt som å ville påføre et menneske 1 minutt lidelse i form av tortur. Så det å overse noe er det samme som å ville påføre direkte.

Så når du kalkulerer dette sammen og ser på summen av menneskelige lidelser i hele historien, så er det et relativt lett matematisk regnestykke å se at han må være en sadist, det kan bevises matematisk iallefall.

For å være istand til å stå og se på milliarder av mennesker og de uendelige måter de har blitt torturert og drept på, tilsvarer at han må være en relativt stor sadist i direkte form.

I overføringen fra indirekte form til direkte form så blir han en sadist. Det enorme mengden lidelser i historien kan "overføres" ned til en ganske sterk og betydelig sadisme i direkte form. Det er en mann som ikke ville stått ro med pisken sin.

Det skal enormt mye for å få en person som står og ser på historien slik som han har gjort, du skal ha det hardeste skallet som går an å få, og i vår forstand blir det overført til sadist/psykopat.

Tallet blir minimalisert i overført betydning fra indirekte sadist til direkte sadist, han er åpenbart i stand til å utføre en form for personlig sadisme.

Uten evne til å sette seg inn eller å relatere seg til lidelsene han står og ser på, da er det heller ingen sperre for kriminell handling.

Personlig tror jeg at jeg undervurderer hvor stor den sadismen faktisk er.

Endret av SanneOrdForDeg
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...