Gå til innhold

LG 77" OLED EVO C3 ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg hadde C9 77 stående på benk en periode før den kom opp på vegg. Dette går helt fint med mindre du har små barn som er glad i å klatre / løpe rundt (de er mulig å velte og ikke noe særlig å få over seg). Gjør seg absolutt best på vegg, er du sikker på det ikke er mulig?  (jeg ville selv ventet på black week om jeg skulle kjøpt nå, 30-40% avslag kan erfaringsmessig forventes på disse).

Endret av ps5
Lenke til kommentar

Takker for svarene.

Ingen barn eller dyr i leiligheten min.Blir veldig vanskelig å henge på vegg da det kun er en lettvegg med gips og aleminium stendere.Annen ting er at tv på tv bord står litt på skrå for å kunne se rett på tv….uten at synsvinkel blir litt fra siden.Blir å vente til black friday,eventuelt DNB/Power mastercard tilbud i oktober…..`bare` 20% da men.

Glemte i første post å nevne at mitt eksisterende tv bord er på hjul men ikke vært noe problem med 65` tv på den.Mener å ha lest i en review at nye 77` var litt ustødig med kun tv stand.Har forøvrig prøvd å finne nytt tv bord til mitt behov men virker ikke som det er lett å få tak i….dvs på hjul (komme til baksiden av forsterker osv + rengjøring) og plass til masse duppelditter som konsoller,forsterker osv

 

 

Lenke til kommentar
  • 7 måneder senere...

Jeg ser dette er en gammel tråd, men tv-en står kanskje på fot fortsatt? Ville bare komme med noen forslag til å henge den opp. En mulighet er å skru fast en plate utenpå veggen for avstivning. Den må skrues i stålstenderne som du finner med en magnet. Forbor og bruk molly-plugger eller gipsanker som treffer midt i stenderne. Det holder mye bedre enn å bore i gipsen. Plata bør være minst 10 cm mindre enn tv-en på alle kanter sånn at den blir skjult, men likevel bred nok til at du får festet den i minst to stendere. Normal stenderavstand er 60 cm. TV-stativet skrues fast i avstivningsplata.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...