Gå til innhold

Billigere å bestille flybillett for to?


Anbefalte innlegg

Ser litt på ferie i sommer og merker at det er billigere å fly 2 sammen enn det er å reise alene på en del steder. Spesielt tilbud og pakkepriser.

Er det mulig å bestille for 2 og så kun dra alene eller vil man bli hindret på noe vis? Stoppet i gaten eller noe?

Ellers tar jeg gjerne imot tips til hvordan finne billige destinasjoner alene. Aldri reist alene på ferie før, så det blir spennende.

Fly er vel der jeg vil spare mest vil jeg to. Hotell tenker å ta feks hostel eller billigste hoteller man finner. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Comma Chameleon skrev (51 minutter siden):

Ser litt på ferie i sommer og merker at det er billigere å fly 2 sammen enn det er å reise alene på en del steder. Spesielt tilbud og pakkepriser.

Sjekk andre selskaper, sjekk å reise uspesifisert og opp mot å booke selv. Det er også en ny variant i år hvor også destinasjon er uspesifisert.  Charterselskaper har planlagt etter at 2 og 2 skal fly og bo sammen så det er ekstra brydderi for dem om noen reiser alene.

Du kan ta sjangsen på å vente mere opp mot reisen for noe uspesifisert, men jeg tror mange er ute etter ferietur i utlandet år selv om kronen er svak. Ellers er det en tommelfingerregel at for å få de mest populære stedene og gode priser på spesifiserte reiser så må sommerferien bookes før folk får julelønnen og juleturen må bookes før folk får feriepenger i juni. Selv har jeg booket frem til påsken 2024.

Lenke til kommentar
robertaas skrev (45 minutter siden):

Sjekk andre selskaper, sjekk å reise uspesifisert og opp mot å booke selv. Det er også en ny variant i år hvor også destinasjon er uspesifisert

Takk for tips. Skal sjekke det ut!

robertaas skrev (45 minutter siden):

Charterselskaper har planlagt etter at 2 og 2 skal fly og bo sammen så det er ekstra brydderi for dem om noen reiser alene.

Ja, tenkte det var grunnen når jeg så prisene. Derfor jeg lurte på om det er noen problemer med å booke for 2 og så bare reise alene. Kan jo eventuelt annonsere gratis billett hvis noen vil være med til byen lol. Får se hva det blir til.

robertaas skrev (46 minutter siden):

Ellers er det en tommelfingerregel at for å få de mest populære stedene og gode priser på spesifiserte reiser så må sommerferien bookes før folk får julelønnen og juleturen må bookes før folk får feriepenger i juni. Selv har jeg booket frem til påsken 2024.

Ja der kommer jeg nok aldri til å være, i alle fall ikke på en del år. Jeg kommer nok heller til å være den som bare tar en eller annen restplass eller booker rett før. Har ikke engang bestemt meg for hvilke uker jeg skal ta ferie i år, så jeg er veldig fleksibel sånn sett. Har en stor liste over plasser jeg vil besøke, så jeg kan ta litt "hva som helst" egentlig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...