Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Tips til høytrykkspyler?


Anbefalte innlegg

Hei. Trenger tips til en grei høytrykkspyler. 

Ønsker/krav:
-Så billig som mulig, gjerne brukt på Finn. Usikker på spesifikk pris, tenker bare man får grei kvalitet for penga uten å betale for masse funksjoner og utstyr jeg ikke har bruk for. 
-Nok trykk til bilvask, terassevask etc., helt vanlig bruk egentlig.
-Skumkanon til bilvask.
-Myk slange ( og lang nok til å komme seg rundt en bil uten å måtte bære med seg maskinen) så man ikke får 30 krøller og masse spenn i slangen hele tiden. Er det stålomspunnet det heter, kanskje? 

 

Noen forslag? :) 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ava-spylere er jevnlig på tilbud rundt forbi, så hvis det ikke er noe hastverk kan du få en av disse til en ganske god pris. SMART P50 Large eksempelvis var på tilbud til 1699 tilbake i april. Det er mye for pengene, men følg gjerne med på flere modeller eller sjekk FINN.no

Endret av Nimrad
Lenke til kommentar

Har hatt en del høyttrykksspylere oppigjennom. Kärcher, Nilfisk, Black & Decker og nå nylig AVA. Av disse så har jeg vært absolutt mest fornøyd med AVA.

Kan anbefale AVA-serien som selges både hos Bilpleiekongen, OBS Bygg, Komplett m.fler. Nå er helt ny kanskje ikke aktuell for deg siden du spesifikt sa så billig som mulig, men anbefalinga står om du finner noen på bruktmarkedet. (Har P80 modellen sjøl).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...