Gå til innhold

EA kutter flere hundre jobber


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Basically alt utenom sport forsvinner med tiden, eventuelt annet de kan melke med årlige versjoner som i tillegg selger bra. Muligens de beholder Battlefield, ellers er Dice neste som ble et offer for EA. Muligens Bioware og Maxis får lov å fortsette også, da Sims er en skikkelig melkeku, og Bioware har mass effect, dragon age osv.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tegn til det samme ser man hos flere av de store. En ønsker kun å satse på titler som er bankers og dermed kutter man all innovasjon som kunne drevet ting framover, hadde en bare gitt det en mulighet, men slik risiko ønsker en ikke lengre å ta fordi investeringene blir for risikable.

Kortsiktig er kanskje dette riktig strategi, men jeg frykter alle taper på dette på lang sikt, og en ender opp med stagnasjon. Indie-aktørene er omentrent de eneste som er villige til nysatsning etter hvert og jeg tror det er de som kommer til bidra til å så frøene til primært nye AA(A)-franchises.

Heldigvis finnes det gode spillmotorer og tilpasninger til NextGen-konsoller, så jeg tviler på at det blir veldig lite spill tilgjengelig over tid, men det blir nok en merkbar dip i markedet, der midten og highend- er det som kommer til bli underfinansiert/underprioritert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...