Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Gir opp sex snart.


Gjest a65d7...513

Anbefalte innlegg

Gjest a65d7...513

Hei. Mann på 32 år her.. første gang jeg skulle ha sex var jeg 15 år. Men gikk ikke da jeg ikke fikk den opp.. regnet med det var nerver bare, men når vi prøvde et par ganger til dager senere fikk jeg den fortsatt ikke opp. Og sånn har det gådd helt til nå. Er nå 32 og er på besøk til kjæresten min som bor i et annet land, så er lang reise. Vi har hatt cam sex får den opp da, samt hvis jeg er alene..

Men ikke snakk om nå når vi er sammen, akkurat som alle andre ganger i livet. Er jeg heldig blir den halv feit, men faller ned igjen med en gang hvis vi begynner å ha sex, skjønner det ikke. Nå har vi prøvd ca 4 ganger hver dag i en uke uten at jeg har kunne tilfredsstille henne med kuken.... what to do... Viagra har heller 0 effekt på meg. Prøvde masse av det for noen år siden.

Anonymous poster hash: a65d7...513

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest 008d2...fda

Siden du klarer det når du er alene sitter dette bare i hodet. Prestasjonsangst x1000. 

Du må finne roen med dama på en eller annen måte. Kanskje dere kan avtale at en periode fremover nå skal dere ikke prøve å ha sex? Kos, vær nakne og gå i dusjen sammen og alt mulig, men ikke stress med at det skal bli sex. Jeg er sikker på at etter hvert kommer lillemann til å reagere. Det skjer nok ikke første gangen, og sikkert ikke andre gangen heller. 

Men når det skjer, vettu. Da. 

Anonymous poster hash: 008d2...fda

Lenke til kommentar
Gjest f1c8e...f36

Been there, dette er en selvforsterkende sirkel. Du kan ikke presse frem en boner, jo mer du tenker på det jo mindre vil den opp, men jo mindre den vil opp jo mer tenker du kanskje på det. Da jeg som 19-åring ble sammen med min første kjæreste fikk jeg den ikke opp på flere uker, selv ikke når jeg var alene. Så skjedde det samme da jeg ble sammen med min andre kjæreste, men heldigvis ikke like lenge.

Der og da føles det som en fysisk sykdom, som om det er kroppen som ikke fungerer som den skal. Men det sitter aller mest sannsynlig i hodet. Bruk tid, bli kjent med kroppen hennes, finn ut hvordan du kan gi henne nytelse uten lillemann, så kan det komme når det kommer.

Anonymous poster hash: f1c8e...f36

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...