Gå til innhold

Jobbintervju


ame91

Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Var nysgjerrig på å høre her inne, skal på jobb intervju i neste uke i forbindelse med en Instrument ingeniør stilling. Er ferskt nyutdannet ingeniør, og har ikke noe praktisk erfaring med dette feltet, annet enn labene som er gjort på universitetet. 

Hva kan jeg forvente å bli spurt om på dette intervjuet ? 

Mvh spent fersk ingeniør

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kjem nok veldig ann på både bedrifta og den som held intervjuet.

Det sagt så vil du ofte kunne forvente at det blir mest spørsmål om deg sjølv, din motivasjon, dine sterke og svake sider, osv. Sjølve grunnkompetansen har du dokumentert i form av vitnemålet ditt, så for arbeidsgivar blir det ofte mest fokus på å finne ut om du er den personen som bedrifta ønsker seg. Som nyutdanna må du ha opplæring, både internopplæring men kanskje også ekstern opplæring. Då er det viktig for arbeidsgiver at dei er trygge på at du er ein person som det er hensiktsmessig å satse på.

Til enkelte meir tekniske stillingar så kan det være aktuelt å grave litt meir i fagkompetansen din utover berre karakterane dine, men etter min erfaring så er det ikkje veldig vanleg med kunnskapstesting på jobbintervju. 

Lenke til kommentar

Om de har gjort jobben sin så vill de spør deg om din erfaring, som er studier. Hvilke fag du likte, hvilke du ikke likte. Høre om praktiske erfaringer du har utenfor studier osv.

Om du vill imponere så leser du om bedriften, hvilke jobber de driver med, kanskje er det på en type utstyr, skum igjennom manualen til utstyret. Få deg litt Basic kunnskap osv. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...