Gå til innhold

Kanye må betale 2 millioner kr i måneden i barnebidrag


Anbefalte innlegg

Kanye West og ekskona Kim Kardashian har blitt enig om en skilsmisse der de får delt omsorg for barna, men Kanye må betale $200 000 i måneden til Kim. Ellers skal de dele utdanning og sikkerhetskostnader for barna mellom seg likt.

Er vi ikke kommet lengre i likestillingen enn dette? Siden de begge har like god råd, kanskje enda bedre stilt for henne, burde jo de enten betalt hverandre likt eller ingenting. Er det fortsatt slik at far blir diskriminert i vestlige samfunn når det kommer til omsorg, barnebidrag og underholdsbidrag? Hvis han nektet å komme til enighet med henne, hadde han kanskje blitt dømt i familieretten og komt enda verre ut.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
mobile999 skrev (59 minutter siden):

 

Det ser forøvrig ut som at bidraget i Norge er maks(?) 9800 kroner/måned der bidragsmottaker tjener ekstremt mye og bidragspliktig tjener ekstremt mye mer.

Så 9800 kr/mnd er maks uansett? Om det er et øvre beløp, så er det ganske greit. Men om begge foreldre er like godt egnet til å ta vare på barna, både emosjonelt og økonomisk, synes jeg det blir feil at far skal betale noe. Om far har veldig god råd, mor har dårlig råd og barna skal tilbringe mye tid mem mor, er det naturligvis mer rettferdig at far skal være med å betale.

Det jeg reagerer mer på i Norge, er den voldsomme skeivfordelingen i rettssystemet i favør mor. Enkelte fedre får bare et par timer med barna sine i uken.

Endret av FrihetensRegn
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...