Gå til innhold

Nå kommer Battlefield 2042 til Xbox Game Pass Ultimate og EA Play


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spillet trenger all den drahjelpen det kan få! Det er ett helt annet spill i dag enn det søppelet vi fikk servert for ett år siden. Helt utrolig hvor mange dårlige avgjørelser som ble tatt underveis her og hvor lite spillet hadde å faktisk tilby, en skam for merkevaren! Det forsterkes jo nå når de vender tilbake til det gode gamle klasse systemet :) De virker ikke til å ha gidd opp spillet helt i hvert fall, det er jo kjekt for oss som liker BF.

Blir nok en bra boost med spillere nå fremover, men det spørs om det er nok til å holde på spilleren over tid. Nå er Modern Warfare 2 ute, og Warzone 2.0 rett rundt hjørnet, sammen med det nye DMZ moduset eller hva det heter.

Lenke til kommentar

Har gjort enn del analyser basert av personlig inntrykk og hva streamere sier om spillet i dag.

Spillet skulle aldri vært utgitt ved den tilstanden det ble levert for 1 år siden, veldig lite har blitt gjort siden den gang. Lang ventetid for spawn av vehicles, ikke fikset mouse input lag og mye crash til skrivebord uten feilmelding. Det bare virker mer som at de graver sin egen grav på lik linje med NFS serien. Siste jeg hørte var at det blir gratis på alle platformer i hele neste måned Desember. Dette viser jo bare at de er kun deseperat etter å mest mulig spillere pga de er nesten tvungen til å gi ut content, men etter denne perioden vil det bli bare dø ut sakte men sikkert.

Lenke til kommentar

BF2042 er søppel! 
De lokker meg gratis prøveperiode fordi det selger så dårlig at de lenge vurderte å gjøre det permanent gratis.
EA har forresten uttalt at de allerede har begynt å utvikle Battlefield 6.
Fordi om de lar BF2042  gå for lenge så mister de fanbasen.

Har spilt BF i 19 år og det har forandret seg for det verre de siste 6 årene.

Endret av Kis666
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Fleskelars skrev:

For sent å redde dette spillet . Når et onlinespill først har gravd seg ned i gjørmen , viser historien at det sjeldent kommer seg opp igjen . Folk har dratt videre .

Ikke helt riktig det du skriver her. Finnes mange gode eksempler hvor utvikler ikke gir opp. ESO, FF14, FO76, for å nevne noen av dem.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...