Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Jeg gir opp bilen min (Avensis).


Anbefalte innlegg

Kjøpte i fjor en 2010 modell Avensis til å bruke som helg/ferie bil. Har fra før en liten elbil som blir brukt som hverdagsbil. Den er imidlertid liten og har kort rekkevidde i forhold til ferie og helgeturer. Jeg har bare hatt problemer med Avensisen siden jeg fikk den. Først måtte jeg ordne ratt aksel, så måtte jeg bytte eksos. På ferie gikk bilen plutselig i nødmodus, så tok den inn og fikk tatt service og bytte oljefilter siden det virket som det var oljefilteret som var problemet I følge veihjelp og verksted. Nylig gikk bilen i nødmodus igjen. Da viste feilkoden at det var lambda sonden som måtte skiftes. Leverte den inn og fikk byttet denne. I dag var jeg på vei hjem fra jobb og under en forbikjøring gikk bilen i nødmodus igjen. Koblet til feilkode leser og fikk opp "fuel leak". Slettet feilkoden og kunne kjøre videre igjen. Kunne ikke finne noe lekkasje. Jeg er så lei bilen nå. Kan ikke stole på den. Noen formening om hva som kan være galt? Kan det være en injector? 
 

Det er en Avensis T27 med 2,0D motor. 

Endret av Tullballj
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Tullballj skrev (19 minutter siden):

På ferie gikk bilen plutselig i nødmodus, så tok den inn og fikk tatt service og bytte oljefilter siden det virket som det var oljefilteret som var problemet I følge veihjelp og verksted.

Hæ? 

Tullballj skrev (19 minutter siden):

Noen formening om hva som kan være galt? Kan det være en injector? 

Får du feilkode tilbake? Kan være så mangt, råder deg til å søke opp feilkoden, ofte mange som har hatt de samme problemene før. Merker du noe når du kjører? 

Lenke til kommentar

Jeg leste på diverse forum. De skriver at det kan være injector eller sensorer i forbindelse med injectoren. Noen har også opplevd at det kan komme av tilstoppet ERG ventil og liknende. Jeg husker ikke feilkoden og den er borte akkurat nå. Tror det var P0093 Fuel System Large Leak Detected. 

Sjørøver skrev (11 timer siden):

Hæ? 

Får du feilkode tilbake? Kan være så mangt, råder deg til å søke opp feilkoden, ofte mange som har hatt de samme problemene før. Merker du noe når du kjører? 

Fikk denne feilkoden den gangen. Forsvant etter filter bytte. 
19A5367B-753C-4102-87A1-E617A6A254CD.jpe
 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...