GÃ¥ til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Anbefalte innlegg

Heisann bilfolk 😄 

Leter rundt på finn.no etter nyere bil til ca 350.000 kr. Det viktigste for meg som begynner å bli litt opp i årene er komfort. Er spesielt interessert i en bil med lite hjulstøy og generelt meget god støyisolering. Driftssikkerheten er også viktig, trenger nødvendigvis ikke være Toyota kvalitet men ikke VW, Audi,Skoda eller Seat.. De merkene er uaktuelle. 

Heller ingen stor fan av Tesla for å ha det sagt. 

Bør være lav km stand, litt pulver under panseret gjør heller ingenting, men er ikke noe krav. Så hva anbefaler dere? 

Volvo V60 t8 er jeg litt forelsket i men er litt usikker på kvaliteten, prisen er nok kanskje også i høyeste laget. Også sett på el-bilene Mx-30, Mokka e, E 2008, C4 e, og DS. 

Mx-30 tror jeg utgår pga de lite praktiske bakdørene og lite plass.  Vet ikke..Hva tror dere iforhold til kriteriene mine? 

Screenshot_2022-06-19-23-03-12-15_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Av DS er det vel bare DS 3 Crossback som er innenfor ift. pris. Den får skryt for å være støysvak, men er forholdsvis trang. Ser du nevner plassen i MX-30. Citroën e-C4 er vel på samme plattform som de to andre franske du nevner. Denne får også svært god omtale ift. fjæringskomfort og støy. Så lenge plassen og rekkevidden holder (mener NAF testet en av disse til 25 mil vinterstid) så kan jo den være et ok alternativ. Ikke beste ladehastighet og kvalitet har ikke alltid vært den beste, men med elbil bør det ikke være så mye som går galt..? Plassmessig er det litt trangt bak. Så her kommer det an på bruksmønsteret ditt. Lader du stort sett hjemme og ikke trenger stor bakseteplass eller veldig lang rekkevidde?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...