Gå til innhold

Regjeringen snur – fortsetter Ocean Space-byggingen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
scuderia skrev (8 timer siden):

Så mye for baller…

 

Det er press i økonomien og alle må redusere forbruket ellers fyker renta opp.. bare ikke staten seff som fortsetter å bruke enorme summer på alt de vil. Galskap.

Er noe som heter å spare seg til fant. Det antydes at ringvirkningene blir store, både i negativ retning om det ikke bygges, og i positiv retning om det bygges, og det er enighet om at de bør må bygges.

Når det da viser seg at regninga for å utsette blir godt dyrere enn å fortsette byggingen nå mens de er i gang, så er det ikke "baller" til å stå for det opprinnelige vedtaket om å utsette. Faktisk er det langt viktigere at man evner å snu i tide, når tallenes tale er så klar.

Så får det så være at de får noen riper i lakken. Det tåler vi/de.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Slike prosesser bør utarbeide forhåndsbestemte rutiner/konsekvenser av overskridelser, som igjen integreres i kontraktene. "Sprekker budsjettet for slepebassenget med x% så dropper vi å innrede en etasje i kontorfløya (midlertidig lager), det store kantinekjøkkenet reduseres til minikjøkken og kun en av to strømningspumper bestilles i denne omgang. Så kan dette bli ting man forbereder utsatt og installert senere når økonomien strekker til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...