Gå til innhold

(PL) Kamptråd - Siste runde 21/22


Anbefalte innlegg

guttorm skrev (3 minutter siden):

Ble sykt dramas, nå blir det CL finale fra Kypros. Er godt jeg har endret meg litt som supporter, ellers hadde jeg daua i dag. Men ser man stort på det, så går det jo bedre enn noen gang, eller på veldig, veldig lenge. Og da trengs ikke fanatiske supportere i Norge i like stor grad. Men jeg vet hvor vi var, og hva vi kom fra. Satt selv ringside og så oss tape for nyopprykka Blackpool hjemme i 2010 ishc. 

Lå i nedrykksstriden etter det , med barberings krem og drunk to much som eiere, så var fotballverden helsort! 

For en reise det har vert derfra, og andre har hatt tidendens nedtur.

 

Interessant, var og så Liverpool - Wolves (siste kampen i desember 2010) der Hodgson var trener. Tapte 0-1. Første og eneste gangen jeg har hørt Anfield pipe på sittende manager. Han ble vel sparket 3 kamper etterpå eller noe heldigvis og ting har vel egentlig bare gått oppover siden da 😁

  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Godt å kunne gi dem kamp til døra nesten hver jævla gang, og noen ganger gå igjennom først. Btw in Europe, you never win anything! Kloppism som jeg kaller det, burde vært obligatorisk for mange fotballklubber. 

Ekte kamper blir ikke vunnet på en fotballbane. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

For en avslutning! Har nok av venner som holder med Liverpool, og har fått nok av City sin pengedoping, selv om finalen mot QPR i 2012 var magisk! Synd at Liverpool ikke tar det, men gleden var større over at Leeds berget plassen! Nå mangler det bare at Nottingham Forest tar veien opp til PL så har sirkelen gått full rundt for familien Hjelde. (Faren spilte for Forest på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet, sønnen er nå meget lovende venstreback i Leeds)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...