Jump to content
ilpostino

5G ruter (til SIM-kort fra Telenor)

Recommended Posts

Jeg burderer å skaffe en 5G ruter til hytten og har tittet på Zyxel Ruter NR5101 5G. Produktsiden til Telenor gir ikek mye informajson men har den for eksempel mulighet for å sette opp gjestenett?

Noen andre rutere som kan anbefales?

Share this post


Link to post

Vil sterkt anta at gjestenett kan settes opp i en så ny router med tanke på supporten ZyXEL har hatt før på Telenor-routere.

Kvaliteten burde være grei nok på denne i forhold til pris, men du får vel tak i litt bedre om du leter litt, men neppe til samme prisen.

Share this post


Link to post

Selv de simpleste mobil routere støtter gjestenett og har gjort det i årevis. Tror ikke Telenor sin skal være noe dårligere.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Interessant. Normalt pleier det å være motsatt. At en så stor aktør som Telenor får greie kvantumsrabatter og derfor kan ha lavere pris enn løssalg til egne kunde-bundler.

Mulig den er bedre tilpasset Telenor-nettet i Telenor-versjonen, men tipper firmware er helt grei i Komplett-vesjonen også. Ser jo helt ut som samme produkt visuelt i alle fall. På multimodemet de hadde for f.eks VDSL var ting spesialtilpasset, men det hadde også et unikt produktnavn.

Share this post


Link to post

Telenor sier jo selv at de har begynt å "leie" ut utstyr for å gjøre månedsprisen mer spiselig for kundene. I praksis tjener dem nok på dette over tid, men er nok en del som vil benytte seg av dette uansett.

Det lønner seg så og si alltid å betale slike ting up-front, siden man blir litt melkeku hvis en går for å bake dette inn i månedspris.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...