Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Er det kjent hvor mange russiske statsborgere jobber i akademiske stillinger i Norge.

Er det mulighet å vise frem informasjon om det, finnes det tilgjengelige offentlige tall på det.

De russiske personene som er på høgskoler og universiteter i Norge, kan de ha tilgang til informasjon eller teknikk som kan brukes militært?

Som eks datateknikk.... det er vel kjent at hackere i russland bryter seg inn alle steder..... just to say.

Mye mer kan misbrukes..... henviser til https://www.digi.no/artikler/russiske-it-folk-far-billig-huslan-og-slipper-militaertjeneste/517802 

Det samme gjelder russiske studenter som studerer i Norge, studerer de noe som er brukbart militært. 

Det er kjent at noen fra Iran har blitt sparka ut av Norge for rikets sikkerhet, bør det brukes på russere også......

Endret av En som undrer
link tilføres
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er mange russere ansatt ved UIO .  Disse utgjør en vesentlig del av studie området de holder på. Det er en skam om de berørt. Disse har holdt på i mange år. Det er dessverre lite å gjøre med militære når vi kaster russere på døren.  Vi går nå over i kald krig modus og du vil oppleve en helt annen hverdag. 

Lenke til kommentar

Det er et ganske vanlig sak å gjøre egen borgere til spioner . Frode Berg er jo typisk. Når man har svak tilhørighet til et land så må man bruke egne borgere. Det er jo trist for de som brukt slik. Ganske ydmykende . Det må gjøre folk nervøse. Jeg ville ikke stolt på en eneste russer i Norge. For de er så til de grader lojale overfor sin egen nasjon at det virker latterlig på meg. Folk har fått norsk statsborgerskap også er de mer russere enn mange russere selv. lol. 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Tenkte litt på tyrkere i hele Europa..... 

Det var valg om utvidet makt til Ergodan og mindre rettigheter til de vanlige borgerne i Tyrkia for noe år til bake. Da var det selvfølge at ALLE tyrkere i hele verden i alle fall i Europa skulle ha rett til å røste om saken som tyrkiske myndigheter la frem det.

Ja presis nå er vi på sakens midtpunkt. Folk i den frie verden røster for mindre frihet for alle i Tyrkia men de lever godt av den friheten de bor ved og akseptere for seg i vesten. Tyrkiske myndigheter visste vel at støtten var stor utenfor landets grenser og ville for all del ha loven igjennom.....

Det å bestemme ufrivillighet for andre er noe som er enkelt fordi du skal vel ikke selv bli med på den uretten selv....... 

Det er som Sosialist57 sa at en del av russere er større nasjonalister er russere flest hjemme i russia..... men jeg opplever det som arrogant holdning til andre..... opplevde det sterkt på Krim før 2014. 

Men om vi kan behandle Iranere som mistenkelige skulle vi da ikke kunne gjøre det samme med russere og kinesere i akademiet i Norge. Iranere er kasta ut av sine studier i Norge og det er ingen hva jeg veit konkrete bevis imot de........ derfor en for alle alle for en.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Fikk tanke på ruzzer damer som kommer til Norge og blir samboere/gifter seg med menn i Norge.

I denne sammenhengen da kommer Ann Chapman opp i mine tvangstanker om sovende seller....... humm

Det er en del av ruzzer damer som har LÆRT seg norsk på universitet i ruzzia og flytter til Norge sen...!!

De er fortfarende ruzzer elskere når de kommer til Norge og viser det med sine handlinger. Som å kle sine utvalgte menn i T-bol med ruzzizk flagg på eller noe i denne duren. 

Har dere merket det også? Men det som er å tenke på hvor mange ruzzer damer er det som har kommet til Norge i det siste.

Vi kan si i de siste ti årene og har lært seg Norsk før de ankommer Norge?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...