Gå til innhold

Er 120hz vs 60hz verdt pengene til en som bare spiller singleplayer-spill?


anothercat

Anbefalte innlegg

Heisann!

Jeg tenker å kjøpe en ny PC-skjerm i og med at min gamle er rimelig gammel og jeg har lyst på høyere oppløsning. Jeg ser på en 27" 1440p, 120 hz. Også lurer jeg på om forskjellen på 60hz og 120hz er merkbar nok til at det er verdt pengene? Jeg vet ikke om jeg er en kar som legger merke til sånt. Jeg spiller stort sett singleplayer-spill og aldri FPS spill slik som Call of Duty og CS GO. Det siste året har jeg spilt mye Subnautica, Valheim, Minecraft, Kerbal, Terraria, The Forest osv. Så jeg er litt usikker på om høyere frekvens på skjermen er merkbart nok på spillene jeg spiller.

Jeg har et GTX 1660 super, men det blir nok byttet ut så snart prisene har roet seg litt. Ellers har jeg en ganske nøysom PC, så hvis jeg skal bruke ekstra penger på 120hz må det være merkbart til mitt bruk.

Hva tenker dere? 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En god skjerm kan du ha i mange år så anbefaler å kjøpe en skikkelig en når du først handler. Ganske stor forskjell fra 60 til 120Hz.

Har en Asus MG279Q (27"/1440P 144Hz, originalt 35~90Hz freezync range men endret til 50~120Hz via CRU) og synes rundt 100 FPS/Hz er helt ypperlig. Skjermen er vel ca 6 år gammel og er på sitt tredje skjermkort.
Brukte først Custom Resolution Utility (CRU) for å endre fra 60Hz til 75Hz på min enda eldre Benq G2420HD (24"/1080P) og synes det også var meget merkbart.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...