Gå til innhold

Grand Theft Auto: San Andreas kommer til VR


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jallarotta skrev (5 timer siden):

Det går jo ikke.. Da må de jo skrive om hele koden for at det skal fungere på pc, og for en marginal andel av markedet. 

Alt som kryper og går av spill kommer ut på alle konsoller som finnes. Plugg i en ledning og Quest 2 funker på pc på lik linje med CV1. Det er ikke den kjempe jobben du vil ha det til å være. Jeg forstår også at vi tydeligvis er i ferd med å gjøre cv1 til en død ting. Men i bunn og grunn er det bare en skjerm vi har på hode, CV1, htc og andre vr briller kjører de samme spillene. Jeg hater at satsningen går mot eksklusiviteter når markedet allerede er så lite som det er.

Lenke til kommentar
MOO- skrev (1 time siden):

Har quest2, men føler ikke gta er noe jeg savner på VR. Med mindre man har slik "running pad" så blir det liksom litt rart.

Ja, mange som ikke liker eller synes det er ubehagelig å spille litt mer tradisjonelle spill i VR. Selv elsker jeg det, f.eks Alien Isolation er fantastisk i VR. Men klart man blir fort litt kvalm av det.

Lenke til kommentar

RE4  i VR er rå kult, kan godt hende San Andreas i VR blir kult også,  om de gjør det skikkelig, jeg håper vi har sett slutten på halvhjerta/halvferdige VR ports som Skyrim og Fallout 4. 

Frem til man får flere fullverdige VR spill laget fra grunnen opp som Alyx,  kan gode VR ports av andre spill være en ok midlertidig løsning. Men stikkordet er gode.

Lenke til kommentar
MOO- skrev:

Har quest2, men føler ikke gta er noe jeg savner på VR. Med mindre man har slik "running pad" så blir det liksom litt rart.

Har du ikke lært å bruke det som ble kalt smooth locomotion i VR? Etter et par timer så har kroppen min vent seg til det såpass at jeg ikke tenker over at jeg står stille i den virkelig verden, mens jeg løper og hopper rundt i den virtuelle. Det er den enkleste og beste måten å oppleve first person spill i VR. Kombinerer man det med en tracker, slik som f.eks. Decamove så får man en muligheten til å bevege seg fritt rundt uten å måtte tenke på hvilket retning headsettet eller hånden din er ifht. joysticken.
Lenke til kommentar
alike skrev:

Tredjepersons VR ? eeeh nei takk

Mange av de beste spillene i VR er tredjeperson eller har et eksternt kamera på noe vis. Astro Bot, Moss, Hellblade, Rez, Thumper, Invisible Hours, Ghost Giant, Bound, Trover Saves the Universe, Castle Storm, The Lost Bear, Dino Frontier, Lucky's Tale, Preta, Ven, bare for å nevne noen. Til gjengjeld er det ikke mange av dem, så jeg ønsker bare flere velkommen. Savner blant annet slåssespill som Tekken, Mortal Kombat, etc. Men med det sagt, så vil nok San Andreas mest sannsynlig ha førstepersonsperspektiv, slik som GTA5.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...