Gå til innhold

Vi er for svake til å klare å stå imot energiskiftet


Anbefalte innlegg

Virker som alt er i forandring og alt er en straff for at vi har hatt det for bra. Vi har ikke delt nok med de fattige landene, men hva skal vi dele? iPhone? Er det våres ansvar at andre får barn? 
Pandemien kom nok fordi vi ikke skal reise så mye. Jepp, all moro blir ødelagt. 
 

og vi er for svake til å stå imot dette. 

Og så er det det forbanna mangfoldet. Jeg vil ikke ha mangfold. Jeg liker at ting har krav, det er en del av identiteten til ting. Det er nulltoleranse for noen form for krenking eller ekskludering. Og det aller meste er krenking. Disse som mener de er sterke, egentlig sveklinger som kan stappes inn der de kom ut.
Det gjelder å gråte seg frem til ting nå, ikke vits å jobbe for noe. Men denne jævla mangfold greia, vil faktisk ikke gjøre noe bedre. For da vil de som typisk hadde en plass, nå ikke lenger ha så gode sjanser, og må se seg om etter noe annet. Alt skal bli så realistisk og likt for alle! 
Jeg har alltid likt å jobbe for ting. Jeg var aldri en toppelev. Middelmådige karakterer samme hvor hardt jeg prøvde. Men jeg begynte ikke å sutre i sosiale media for det. Nå er det dessverre sutrernes tid. Og så er det naturkatastrofene igjen da. Se på Gjerdrum. Jeg tror ikke det er så vits å se frem til noe, for det kommer nok til å skje flere steder. Alt er nok fordi vi mennesker gjør for mye som vi vil, men hvorfor er det ille? Er det naturen som vil ha oss i steinalderen? Jeg er ferdig med å respektere natur faenskapet. Har vært fan av gjenbruk lenge, men det blir litt sånn «hvorfor gidder jeg?» . Naturen er kjedelig og kjip uansett. Den er en eneste stor søppelplass, og fortjene å fylles med søppel. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Artig skrevet, mange krenkelsesgrupper som må reagere nå. Det er "hot" å kunne flashe at man er krenket og såra enten selv eller på vegne av andre (som blir påtvunget å føle seg krenket). Ingen blogger, influensa personer eller andre nettroll kan la være å ikke ri på krenkebølgen.

Endret av plankeby
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...