Gå til innhold

Sutring og klaging pga Norges ferie


Anbefalte innlegg

Nå ble denne sommeren slik at de fleste nordmenn valgte å feriere i Norge pga. unntakstilstanden med corona. Etter at sommeren og sommerferien snart er over, kommer reaksjonene. 

Turistene klager over dårlig tilrettelagt med ferjer, parkering og blodpriser på overnatting, dårlig mat  osv. noe jeg godt kan forstå. 

Derimot begynner destinasjonene og klage på turistene som forsøpler, tar seg tilrette, tryner på fjellturer og er dårlige planleggere, det kan jeg også godt forstå. 

Sutring fra begge kanter, og ingen tenker på hvor priviligerte vi er som i heletatt kan reise på ferie i disse tider når coronaen herjer, tjener penger gjør vi også. 

Påtide og komme seg ned fra sin høye hest Norge?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Er forbløffet at folk velger å dra på feire i denne tiden vi er inne i. Er det så viktig med ferie? Og i så tilfelle, hva med å ikke bare slappe av hjemme? 

Lenke til kommentar

Viser bare hvor mye bakkekontakt vi har mistet. Vi har all luksusen vi kan tenke oss, som 90% av resten av verden ikke har. Mat, trygt hjem, strøm, vann. Før i tida hadde dem ikke sko engang og gikk sultne. Og vi har fin natur på dørstokken. Jeg skylder på mediene og staten, som ikke har lærdom om det her i skolen. De lar mediene tenke for oss. Man må tenke selv.

Endret av Taurean
Lenke til kommentar
Omnia vincit amor skrev (På 5.8.2020 den 11.59):

Er forbløffet at folk velger å dra på feire i denne tiden vi er inne i. Er det så viktig med ferie? Og i så tilfelle, hva med å ikke bare slappe av hjemme? 

Man får ikke like mange likes fra bildene derifra.

De fleste i Norge kan ta på seg gode sko hjemme om morgenen og i løpet av dagen gå til et sted som de aldri før har besøkt og hvor de kan ta fantastisk bilder, men de ser andre poste selfies fra Prekestolen og har ikke fantasi til å finne på noe annet.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...