Jump to content

Nyidag

Medlemmer
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

131 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

1520 profile views
 1. Besøkte maspalomas og puerto rico i sommer. Syns det var rene danskebåten tilstander. Skjønner ikke helt hvorfor de lokale stresset sånn for å få alle så dritings som mulig for. Drinker med 4 deler sprit og en liten dash med cola? De tok med hele spritflaska til bordet og blandet så kunden så på. Familier med småbarn sovende på skuldra til langt på natt... Restauranteirre som løp etter deg og tvang deg nesten inn på restauranten. Det ble MC Donald og tv og film i leiligheten mer enn å gå ut til peset. Er det sånn til vanlig på Granca eller er det etter pandemien det er blitt sånn. Mulig flystreiken gjorde sitt til lave besøkstall i sommer men denne destinasjonen har jo åpent omtrent året rundt. Blir lenge til neste gang vi tar tyren dit igjen. Sola var da god og varm da?
 2. Hvor lang tid er det vanlig å bruke på lettsykkel lappen? En av sønnene har begynt på dette og teorikurs i april, fikk første kjøretime 10 mai, tok teorieksamen 18 mai, fikk 1 time hver måned frem til skoleslutt så skulle kjørelærer ha ferie, nå er det høst og han har ikke hatt flere en 6 timer, etter en kjøretime ble han utskjelt etter noter av kjørelærer, var såvidt han orket å bestille ny time. Har prøvd å reservere kjøretimer selv, men de blir bare slettet av kjørerlærer. Som forelder prøvde jeg å ta kontakt med kjørelærer, men han svarer ikke. Visste ikke at det var sånn de behandlet ungdom, er det noe vi ikke har forstått?
 3. Gleder meg til alt av streiker i SAS er over og krisen er betalt av regjeringen. Da kommer meldingen om hvor feite bonuser/lønnshopp ledelsen får! syns hele greia bare er tvers gjennom råtten
 4. Det er nok en annen islamist som terget gjerningsmannen til å gjøre dette, dessverre. Han var lett påvirkelig og skulle imponere sin venn. Har ikke tro på at de velger ut kun noen grupper de skal gjøre dette imot. Heller gjøres det mot den gruppen som er i "sentrum av oppmerksomhet" akkurat denne gangen. Neste gang kan det være "VG" lista, eller en tur på trikken/t-banen. Derfor vil jeg ha bura inne for godt de som er så syke at de er til skade for seg selv og andre rundt seg. De må få hjelp på institusjon, ikke syns synd i og sende ut i samfunnet når de ikke fungerer der. De får det bare vondere av det!
 5. Nei det ble borte med den "rike" regjeringa der folk har så mye penger at de ikke trenger den støtten fra NAV. Isåfall hvis de fortsatte og støtte tenner og syn, så var det de rike som fikke denne støtten også.
 6. Har en stygg uvane med å handle en gang i uka, og tar det alltid på ettermiddag. Handlevognen blir da fyllt opp til randen og det tar tid både med å gå rundt i butikken og få med meg alt jeg skal ha. Jeg ser da ikke på tiden, men har en tendens til å ende opp i kassen og lage lang kø etter meg. Kun manuelle kasser i denne butikken jeg handler og de er treige med åpne flere kasser. De to siste gangene har jeg dog fått kommentarer fra andre kunder ala, ja kunne du ikke finne et annet tidspunkt å handle så mye på og slutte å blokkere kassen på den måten. Det er sukking og stønning fordi køen bak med bare skal ha "melk og brød" før de haster hjem til middag. Jeg kan da ikke ta hensyn til alt dette, det er jo min kassalapp som gir inntekt til butikken, ikke bare melkepakken. Syns dere jeg bør planlegge bedre? eller burde "bare melk og brødgjengen" planlegge å handle annerledes?
 7. Det er vel en gruppe som føler de ikke blir akseptert i samfunnet på lik linje som A4 mennesker, og derfor nå, før alle pride togene så er det fokus på disse. Selv mener jeg dette begynner å bli "old news" fordi jeg har vært vant til at det finnes homo,bi, lesber osv. iallefall de siste 30 årene. Skulle heller ønske de ikke prøvde å skrike så høyt om det. Jeg aksepterer de raskere hvis de bare er rolige på det selv.
 8. Ouch, jeg har bare dårlige erfaringer med NoN, kjøpte flere ting derfra, nettbrett, pc+harddisk, telefon. Nesten så jeg mistenker at de har sendt ut brukte varer som det er "noe" feil med. Spurte om service på ene produktet, men det skulle faen meg ikke vært enkelt. Sendte flere eposter og fikk bare drittsvar tilbake, harddisken kunne de ikke fixe og ikke gikk det på garanti isåfall tok det minst 2mnd. Endte opp med å bruke lokal pc reparatør. ALDRI mer NON. Komplett har til nå vært ok, men da tør jeg ikke bestille noe hvis det kommer under NON igjen.
 9. Jeg har fakturaer på alt som er gjort siden 2018 2019 2020 og 2021. Denne gangen spurte jeg om de hadde kaliperen som de byttet, denne kunne jeg få hvis jeg betalte pant på kr. 300. Altså dere som foreslår at de skulle legge delene de byttet ut i bagasjerom, håper de ikke krever pant på alt, isåfall er det deler jeg leverer inn igjen, hvordan kan jeg finne ut at de kom fra min bil? har veldig lyst til å skrike høyt ut til alle ang denne saken, istedenfor går det nok fra munn til munn. Siste verkstedet nå tror jeg skjønte at jeg kom til å lage bråk! hilsen oppgitt
 10. Var til EU kontroll i 2018 med bilen i juni og fikk feil på bremser bak, så de skiftet kaliper på begge sidene. Deretter fikk jeg feilmelding på abs i januar 2019 og de skiftet hjullager på begge hjulene bak. Fikk samme feilmeldingen i 2020 og de skiftet hjullager på begge hjulene bak og abs sensor. Samtidig måtte jeg bytte bremseklosser. I tillegg har jeg måtte bytte fjører fremme som de sier er knekt i 2018 og 2020 Når jeg nå skulle på EU kontroll med bilen for 2022 fikk jeg følgende liste (da byttet jeg verksted) Knekte fjører fremme, feil på abs sensor og jeg måtte bytte kaliper, hjullager og abs sensor igjen, jeg gikk i taket når jeg fikk denne beskjeden, og mener det kan ikke være så hyppig skifte på alt det som jeg gjorde i 2020. jeg merket denne gangen når jeg kjørte bilen igjen at den var mye bedre å kjøre, også med bremsing osv. Jeg undrer meg om jeg har virkelig har klart å ødelagt bakdekkene på 2 år eller om det forrige verkstedet "latet" som de skiftet alt. Bremseklossene de skiftet i 2020 hylte etter 2 uker som de mente var min egen feil fordi jeg hadde kjørt på grusvei. Ulinga vedvarte men de mente det ville forsvinne når jeg vasket bilen, det gjorde det ikke. Denne gangen var jeg så rasende og forklarte på verkstedet hva som var blitt skiftet tidligere, så jeg tviler på at de tør å "lure" meg, eller er det forbruksvare og vil oppstå neste gang jeg har EU kontroll.
 11. Vi har hatt hund i 8 år og det har vært mye glede og selskap i denne. første året vi hadde hunden, sto vi opp om morgenen, gikk vi alle på badet, der ble hunden med i do kø, først barna, så hunden og så meg bakerst, hver bidige morgen. Et av barna lærte hunden å stikke av med sokkene, så nå kommer vi ikke inn av døra engang på ettermiddagen før sokkene må av. En ettermiddag jeg var rimelig trøtt og sliten tok hunden sokken min, husket jeg huket meg ned ved veggen og hunden stilte seg foran meg og dinglet sokken frem og tilbake foran nesa på meg... Ellers så pleide ene barnet og sove i senga mi når det var mindre og snorket, og hunden pleide å legge seg nede ved beina mine på rygg og snorke i takt med barnet. Flott tenkte jeg, hvordan får jeg sove i denne "musikken". Når det er vinter og kaldt så legger hunden seg bak ryggen min og under dyna, og det er rygg mot rygg, inntil jeg prøver å snu meg da kjenner jeg alle 4 labbene på ryggen. Når det er dårlig vær og hun har blitt klissvåt så prøver å hunden og krølle seg inn i pleddet, som regel må vi hjelpe litt til. Mest fornøyd når bare snuten stikker ut av pleddet.. Hunden blåser i nesen når hun vil ha noe, eller liker noe og vil ha mer av det samme. det var noe av det den finner på ...
 12. Stormen har vel lagt seg rundt dette programmet, og problemet Thomas Alsgaard og Elisa Røtterud er løst. De vant jo, selv i fullt spetakkel gjennom hele serien. Syns synd i de begge to. Det var Helene Olafsen som skulle være med Alsgaard men måtte trekke seg pga. graviditet, hadde nok blitt en helt annen underholdning og kanskje en langt bedre introduksjon av nytt konsept. Det var til tider kjedelig å se på, oppgaver, unødvendig surmuling av alle par og kranglinga og jeg satt hele tiden og lurte på når de skulle til Nordkapp inntil jeg ser at serien heter 71 grader Team, ingenting som tilsa at de skulle nordover altså. Tror med god justering av oppgaver og litt bedre team så kan det bli et bedre serie.
 13. Det er blitt politisk underholdning.. Låta inneholder et budskap til "til verden" og den som treffer med tema for i år, går til topps. Gjerne utkledd for å fremheve budskapet. De to siste årene har jeg sett på poengdelingen, hvis jeg ikke finner en bedre film og se på. Ser ikke på den norske delen lenger heller.
×
×
 • Create New...