Jump to content

Nyidag

Medlemmer
 • Content Count

  110
 • Joined

Community Reputation

82 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

1024 profile views
 1. Nevøen min er blitt 16 og jeg har lovt å hjelpe han med lærekjøring for bil siden moren hans ikke har førerkort. Vi kjørte en tur på landeveien. Fin ny vei lange fine strekninger, men siden han er ganske fersk, så tillater jeg ikke 80 på veien. Dette er mer en jævla irriterende for mange bilister idag, der alt skal å gå forferdelig fort. Nevøen er flink til å kjøre ut å slippe forbi ganske ofte men vi ble ute for en spesiell type mann som la seg bak oss tett opp til vår bil, han tutet og veivet kjørte opp på siden og lå lenge side ved side, deretter kjørte han fremfor og la seg på type 50 km i timen en lang strekning før han plutselig tok klampen i bånn og forsvant (langt over fartsgrensa) 10 minutt senere sto han på en parkeringsplass og veivet oss inn på samme parkeringsplass, vi stoppet ikke, og han kjørte da forbi oss og stoppet igjen på en ny parkeringsplass og vinket oss ut?? Vi stoppet heller ikke her. Deretter la han seg fremfor oss i 50 km igjen i 80 sona til vi kom til en veldig trafikkert bensinstasjon som vi valgte å stoppe. Mitt spørsmål er da, er det virkelig lov å irritere seg sånn over billister at man setter bilisten i fare, noe vi følte vi opplevde her? Jeg angret på at jeg ikke filmet oppførselen til denne billisten og overleverte til politiet for vurdering. Min oppgave var å ivareta 16 åringen som kjørte og var selvsagt var redd.
 2. Jeg tror i dette tilfellet så har det i de indre kretser og litt "utpå" kvelden langt ned i 2. cognac glasset blitt diskutert hvordan andre har utnyttet denne ordningen, og da blir det sånn at når guttevalpen Ropstad hører dette, skal nettopp han også ha dette, koste hva det koste vil. Dessverre så liker jeg ikke slik oppførsel av politikere som skal være de som gir folket pekepinn og regler på hvordan folket skal leve i samfunnet. Jeg mener denne oppførselen skal koste Ropstad jobben.
 3. Kanskje jeg kan inngå en kompromiss med naboene. Jeg har vanligvis forferdelig vondt i hodet dagen etter en fest og tåler minimelt av lyder, ikke lyden av søppeldunken engang. Kanskje jeg kan be naboene være veldig stille fram til kl 16 om ettermiddagen, helst hele dagen? Mot at jeg ikke triller søppeldunken etter kl 21 om kvelden?
 4. Nei det trodde jeg også at egne regler ikke gjaldt, og kunne forsåvidt tenkt meg at hvis man ikke tåler lyden av naboer, så bosetter man seg ikke i et tett boligstrøk med mye ungdommer og prøver å styre alle til å være stille som det passer seg selv. Vi har besluttet å følge husreglene som er skrevet opp av sameiet og varsle når vi har tenkt å ha fest. Så får ev. nervebunter sitte i fosterstilling når vi går forbi med søppeldunken.
 5. Bor i en gate med rekkehus, de står dessverre veldig tett med bare gangvei i mellom. Flyttet inn ved skolestart i kollektiv med to andre studenter som jeg kjente litt fra før av og tenkte dette skulle blir bra. Vi startet selvsagt skoleåret med "fadderuke" og inviterte inn klassen og det tok litt av med musikk og synging. Vi holdt på til kl 12 om natta før vi dempet morroa. Dagen etter kommer naboen som bor på andre siden av veien og måtte prate med oss. Den støyen vi hadde lagd kvelden før var langt over det som er godtatt, og det fikk vi ikke lov til mer. Dessuten har vi varmepumpe og denne kan vi ikke ha på e. kl 20 om kvelden til kl 09 om morgenen for da skal naboen sove og må ha oppe vinduet. Det er heller ikke lov å trille søppeldunker etter kl 21 om kvelden for det støyer sånn når vi går forbi rekkehuset til denne naboen. Jeg regner med at dette er bare begynnelsen på en lang rekke med klager fra en nabo som skal ha alt på "sin måte". Men er det egentlig av naboer med slik oppførsel? Jeg har lest i husreglene og da skal det være stille kl 22 i hverdagene og det står ingenting om søppeldunker og andre ting.
 6. Er det vanlig å ha med seg hunden på jobb? Når jeg er ute å rusler i lunsjen, er det flere som er ute og lufter hunden, og noen ser jeg har hund med seg hver dag siden de sitter i samme bygning men ikke samme firma. Jeg har hund selv, men den ble opplært til at vi ikke er hjemme på dagtid, så da må hun fint klare seg selv. Hun har reagert med at dette er hennes fritimer fra masete familiemedlemmer. Hun reagerer heller på at vi er hjemme og blir egentlig litt irritert av å bli avbrutt i rutiner når vi har fri, men har også funnet ut at det er greit å være med på tur hit og dit. I mitt tilfelle hadde det ikke vært bra for hunden å være med på jobb, ikke for meg heller.
 7. Jeg brøt ut av et sånt forhold (m/barn) jækla kort tid etter at jeg fant ut at han kun kom til å prioritere familien hele tiden!
 8. stylister går ikke så hardt til verks, så dette må være noe du har drømt om i natt!
 9. Har vært Norge Rundt de siste 2 årene pga covid-19. Kjørte i timesvis mil etter mil i Nord Norge ifjor, er veldig glad i flott natur, så for meg var ferien ok, selv om det er langt mellom "what to do" i området. Har fått flotte bilder av naturen da, særlig fra Lofoten. For såvidt hyggelige mottakelser i Nord Norge, men blodpriser på bom, ferjer og overnatting. I år ble det Sør Norge rundt, tok mye kortere tid, mye sure folk på sør vestlandet, irriterte sørlendinger og hyggelige østlendinger. Blodpriser på overnatting og parkering på severdigheter, og overnattingsstedene holdt ikke mål i forhold til hvordan de markedsfører seg. Skulle bare sett det "hølet" vi måtte overnatte på i Odda, skittent og ekkelt, måtte bestille på nett.... der var det flott bilde av rommet. Mulig jeg har en holdning som nordmenn ikke liker. Jeg er heller stille og litt sjenert, men pratende når jeg kommer i gang. Sier takk og møter i allefall folk med å være hyggelig, men modererer meg etter tilbakemeldingene. Konklusjon. Norges Ferie er ikke for meg Men skjønner ikke denne her..... at hadde dere ansatte på campingplasser, overnatting på hytter og hotell, hadde dere vært litt mer i møtekommende, så kunne jeg saktens vurdere å bli lenger på stedet ditt hvor du tilbyr overnatting, merkelig at dere ikke tar den... Vi som reiste var 2 personer, liker å ta oss en fjelltur, båttur, ligge på stranden hvis fint vær, rusle rundt i sentrum av byer, osv. veldig åpne for å få med oss essensen når vi er på en sånn "ta dagen som den kommer" tur
 10. Han må være helt fantastisk på alle andre områder siden du finner deg i den oppførselen hans overfor deg og familien hans.
 11. Heldigvis og endelig kom dette frem skriftlig, vanligvis er det sånt saksbehandlere slenger om i tlf samtaler eller v muntlig fremmøte. Når ev. søker forteller det videre, så "tror" vel ikke folket at alt dette kan være sant, at en saksbehandler kan oppføre seg slik i NAV og uansett så hører det ikke hjemme uansett hvilken forfatning søkeren er i.
 12. Jeg syns så synd i denne saksbehandleren. Her har han fått beskjed ovenifra ledelsen om å bruke kreativitet og være løsningsorientert i behandling av søknader for å spare penger for NAV. Stakkaren tenker så det knaker og i det samme kommer det en kollega forbi som sier det er så deilig vær i dag og hele familien skal grille og kose seg i kveld på hytta som ikke har innlagt strøm eller vann. Aha, for svarte dette kan vi jo også foreslå for søkeren det er jo genialt på denne tid av året. Saksbehandler i NAV får medhold av kollega som også har sittet og spist is og sett på denne formuleringen av vedtaket, og de brenner det avgårde til søker. HA den satt. Så klager han faen meg til media, den jævla masebukken. Kan dere tenke dere hvor vondt NAV ansatte får det da?
 13. Det var en fin historie i seg selv sett sånn fimmessig, men det ble en støgg sak i realiteten siden det ikke sånn historien til Norge var. alt i alt, fort glemt.
×
×
 • Create New...