Gå til innhold

Nei, norsk forsker har ikke dokumentert at covid-19 ble skapt i et laboratorim


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ikke etterprøvd påstander på nettet om at USA via Fauci delfinansierte Wuhan laboratoriet, men det er likevel interessant at viruset oppsto nær dette laboratoriet.

Hvem skal vi tro på, fagfolk, eller et ikke nøytralt media som støtter seg på faktasjekkere vi ikke vet hvem sympatiserer med? Tenk på dette, en hvilke som helst politisk gren kan starte et "uavhengig" faktasjekking sted som kan bekrefte deres påstander.

Her et eksempel på hvorfor også såkalte respekterte nettsider ikke nødvendigvis er truverdig. (starter på 3min og 45 sekund)

Lenke til kommentar

Så lenge Faktisk.no er inne i saken, trur jeg like lite på den gjengen som den opprinnelige saken fra NRK. Dvs jeg holder meg til min egen sunne fornuft vel vitende om at begge parter i konkurranse med medier over hele verden vil fortsette å spy ut alskens tvilsom info om viruset. For tiden kan det se ut som om at det er Korona jordbær man kan stole mest på de neste ukene, selv om prisen helt tydelig er påvirket av en litt mer usynlig navnebror verden har gått i stå av. Hvem skulle tru at Norge har blitt avhengig av jordbærplukkere fra en totalitær asiatisk kommuniststat. Kanskje Agenda 2030 er den skyldige.

Lenke til kommentar
15 hours ago, Øystein Rødstøl said:

Disse video linkene datt visst ut.

Det er like greitt, for dersom det er på YouTube kan du vere over 90% sikker på at det er manipulert eller oppdikta.  Der er det klikk som gjeld.  Ikkje kast vekk tida di på YouTube.  Les ei bok i staden.

 

Eg har lagt merke til at dei landa som har komme best ut av krisa er land med politikarar som set fakta og ekspertise høgt.  Land styrt av manipulerande konspiratoriske løgnarar, som USA, Storbritannia, Brasil og Russland, går det skikkeleg dårleg med.  Konspirasjonsteoriar ser ikkje ut til å ha effekt på viruset.

 

New Zealand er heilt kvitt viruset.  På pressekonferansen regjeringa i New Zealand annonserte full nedstenging, sa statsminister Jacinda Ardern: "New Zealand har berre 102 tilfelle, men det hadde og Italia ein gang."

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+45613274
Sturle S skrev (23 minutter siden):

 

Eg har lagt merke til at dei landa som har komme best ut av krisa er land med politikarar som set fakta og ekspertise høgt.  Land styrt av manipulerande konspiratoriske løgnarar, som USA, Storbritannia, Brasil og Russland, går det skikkeleg dårleg med.  Konspirasjonsteoriar ser ikkje ut til å ha effekt på viruset.

Da regner jeg med du syntes land som Belgia, UK, Spania, Italia, Sverige, Frankrike, Nederland etc. er styrt av "manipulerande konspiratoriske løgnarar" siden alle disse landene har høyere dødstall enn de 4 landene du nevner.

Lenke til kommentar

Nja, er litt flere faktorer enn som så, jeg synes det er et poeng. Forskjellige grunner til høy smittespredning i forskjellige land.

Et fellestrekk for USA, Storbritannia, Brasil og Russland er jo at viruset ikke ble tatt ordentlig på alvor før etter lang tid, på tross av gjentatte advarsler både fra WHO, andre land og egne eksperter. Alle statslederne i disse landene kan man også si at har et brokete forhold til vitenskap, spesielt Trump og Bolsonaro. Hadde disse landene gjort ordentlige tiltak tidligere slik de ble anbefalt ville dødstallene vært lavere. 

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Beklager min gjengitte påstand om at USA har delfinansiert Wuhan uten kildehenvisning. Her er kilden dersom TU ikke sensurerer også den, og med sensur kan dere selv søke den opp på You tube. Søk: (Trump wants to stop Wuhan lab funding, Obama's NIH sent $3.7M to lab coronavirus may have originated)

Når vi vet at det forskes på masseødeleggesvåpen, så som atombomber, kjemiske og biologiske våpen, påstår likevel noen at et veldig smittsomt virus, så som korona viruset, ikke kan lekke ut fra et biologisk laboratorium. Andre hevder atomkraftverk er så sikre at ulykker ikke kan forekomme, likevel skjer det, hvorfor?

For å søke opp de bortkomne kildehenvisningene:

(French Virologist, Who Discovered HIV, Says Coronavirus Originated In A Lab)

(Former CBS Reporter Exposes Media Lies, Internet Shills & Astroturfing - MUST SEE!!!)

Lenke til kommentar
15 hours ago, Øystein Rødstøl said:

Beklager min gjengitte påstand om at USA har delfinansiert Wuhan uten kildehenvisning. Her er kilden dersom TU ikke sensurerer også den, og med sensur kan dere selv søke den opp på You tube.

Som sagt: Les ei bok i staden.  YouTube er himmelen for konspirasjonsteoretikarar.  90% av det du ser der er manipulert.  Dersom du brukar YouTube som informasjonskanal eller referanse for noko som helst, kjem du til å gå ut i verda som ein rablande tulling med foliehatt.  YouTube har ingen redaktørplakat, berre hundretusenar av menneske og organisasjonar som vil tulle med hovudet ditt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...