Gå til innhold

Ødelagt mobil? (7210)


Rayban

Anbefalte innlegg

Min 7210 slo seg vrang i kveld. Den fungerte helt fint, men plutselig hadde den slått seg av etter å ha ligget et par minutter på bordet siden sist den ble brukt. Jeg tenkte ikke noe mer over det, ettersom jeg er vant med at Nokia-telefoner slår seg av fra tid til annen (dog har dette hittil skjedd sjelden med min 7210). Men når jeg skulle prøve å slå den på igjen, var det ingen reaksjon. Etter noen forsøk med trykking på on-knappen, lyste den opp i et halvt sekund før det var like dødt.

 

"Batteriet er utladet" tenkte jeg, selv om jeg egentlig visste at det burde være ca halvfullt enda. Prøvde å sette i laderen, men telefonen reagerte ikke i det hele tatt. Lot den stå i en stund, men nei. Ingen reaksjon. Å slå på telefonen med laderen stående i var komplett umulig, men fjernet jeg laderen lyste den opp i et halvt sekund for hvert tredje eller fjerde forsøk jeg trykket på on-knappen. Satte jeg laderen i igjen, og gjorde det samme, så var det null reaksjon over hode.

 

Spørsmålet er da, er det telefonen som har tatt kvelden? Eller er det (forhåpentligvis) bare batteriet som har kortsluttet? Men burde det ikke da ha eksplodert/smeltet? etter hva jeg har forstått er det vanlig når et nokia-batteri kortslutter (?)

 

Takknemlig for svar, håper jeg slipper unna med å kjøpe nytt batteri! Ikke bare er det en dyr telefon, men har mange tlf-numre der inne som er borte dersom den er ødelagt :angry:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...