Gå til innhold

handle uorginale batteri på Batteriexperten?


Anbefalte innlegg

Har noen erfaringer å kjøpe uorginale batterier på Batteriexperten? Eller ligdene?

For jeg har dårlig erfaringer med altitec.no

men fikk igjen pengene for et ubrukelig Asus v1v batteri som hadde ligget på lager 1 år.

Får ikke bekreftet om VGP-BPS26A  er særlig mye bedre en orginale godt brukte i flere år:

https://www.batteriexperten.com/sv/artiklar/VGP-BPS26A-Sony,-11.1V,-4400-mAh.html

Så hva tror dere blir man lurt eller burde man merke bedringer i levetid?

batteri2.png

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her kunne jeg ønsket å få bedre respons.

Største problemet å kjøpe uorginale deler, er hvis det f.eks ødlegger pcen Apple generielt har problemet at batteriene blåses opp, tviler på et slik sted betaler reprasjonsutgifter til laptopen selv om den er gått ut for reklamasjon omtrent sony har trekket seg ut av markedet for laptop. Har forsøk å sjekke mulighet å bytte hovedkort men det blir vanskelig. Orginale batteri er umulig å få tak i. Men hvis det er få tak i er de sikkert flere år gamle.

Nå er ikke penger problem i seg selv men vet lite hva slike steder gjør hvis det blir problemer.

De sier de kan sende nytt batteri men senere kan det godt tenkes de legger skyld på feil programvare eller det må være noe på pcen som gjør batteritiden dårlig.

Lenke til kommentar

Hvis du kjøper et batteri til laptopen, og den ødelegges som følge av en defekt på batteriet (såkalf følgeskade), så har selgeren erstatningsansvar for dette. Hvor mye man må diskutere med selger for å få det, og hvor mye de mener laptopen er verdt, avhenger jo veldig av selgeren.

Jeg har ingen erfaring med verken batteriene eller servicen til de to firmaene du nevner, men jeg har hørt om begge og vet de har eksistert i mange år, så det er nok ikke snakk om svindel.

Lenke til kommentar

Men det hjelper vel neppe når laptopen er uten for garanti\reklamasjon sony har trokket seg ut markedet, hvor lett er det å få tak i hovedkort til laptop rundt 4,5 år?

Vet med blekkskriver\laserskriver er det problemer med uorginale tonere\blekk om skriveren går i stykker får man ikke særlig support de sier bare de antar det er problemet men man får lite bevis derfor avslutter de saken og man får ubrukelig skriver i retur. Nå har de ikke direkte avsluttet saken men virker ut på reprasjon gjør de dårlig jobb fortiden så enten leier de inn utlansk polske repratører eller så er det studenter.

Vet hvordan samsung behandler kundene sine og inforcare er ikke særlig mye bedre, er lei service saker på skrivere, nå som åpenkjøp er borte blir det til man sender skrivere på service heller en å kjøpe blekk som ødlegger skriveren. Du må gjerne mene selgeren er ansvarlig men som regel er det kundene som sitter med tapet. For de firmaene sier de ikke kan reparere laptopen så saken er løst. Tviler på man får særlig mye hjelp fra forbrukerrådet spessielt når selgeren er svensk.

https://www.clasohlson.com/no/Høreapparatbatterier/p/Pr366935000

Har vært borti slike, til digital strømmåler, holder kun 1 måned, mens normalsett burde flere slike holde halv år har sterk mistanke det er brukte batterier, som blir returnert også solgt som nye, er vanskelig å bevise det men virker veldig rart når holdbarheten skal holde til 2021 mars. Så hva tror du der? For generieltsett er vanskelig å klage på forbruksvarer veldig kort garantitid. Men må jo prøve.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...