Jump to content
Sign in to follow this  
Espen Jansen

FEATURE: Trenger du inspirasjon til nettbasert flerspillermoro?

Recommended Posts

Hva menes med utsagnet "Hearthstone viser at de eldste fortsatt er eldst"?  Det er de jo ikke, Hearthstone er en frisk og lettbeint oppkomling sammenlignet med Magic The Gathering.

Jeg har de siste årene testet flere titalls CCG, og min konklusjon er glassklar, det er ingen som rekker Magic the Gathering til ankelen engang. Herarthstone er vel den som kommer nærmest på grunn av sin uimotståelige sjarm. Magic Arena er vel det spillet som bør anbefales. Free to play, akkurat på samme vis som Hearthstone. Kortene i dette spillet har en enorm variasjon, og det er tilnærmet uendelig med muligheter for å bygge kreative decks som er gøy å spille.

Når det gjelder art-value, så er det vel heller ingen som er i nærheten av samme kvalitet som disse, kanskje med unntak av "Legends of Runeterra" og "Elder Scrolls", men de når ikke helt opp. Magic The Gathering ble vel startet for over 30 år siden, og er still going strong, dette er, slik jeg ser det, stamfaren til alle CCGs, og den er fortsatt ytterst vital og banker alle nykomlingene ned i støvlene.

Magic Arena burde altså vært nevnt i denne artikkelen. Spillet har kanskje en litt bratt læringskurve, men det er en svært god investering når man begynner å mestre spillet. Dette er mitt absolutte førstevalg når det kommer til CCG, ingen over og ingen ved siden av.

 

Edited by Puzzlefuzz

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...