Jump to content

Puzzlefuzz

Medlemmer
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 :)

Recent Profile Visitors

593 profile views
 1. Det høres trist ut, ja. Enig i at Cutter er litt tyngre å manøvrere enn vi gjerne er vant med nå om dagen, men jeg opplever det for min del som en slik ting som det tar et par minutter å vende seg til, og så er det ikke så mye i veien lenger. Jepp, men dette er jo med fullt overlegg. Hastigheten på projektilene er en del av balanseringen til våpnene, og det at stort sett alle skudd kan unngås med kløktig spill er en av grunnsteinene i action/trefningdesignen her. Det skiller seg dog fra mange moderne skytespill, men jeg synes ikke det er til hinder for moroa — og så er jo ikke Outcast først og fremst et skytespill, heller. Interessant at du sier at dette ikke primært er et skytespill, da det var akkurat det som ble mitt store problem med spillet. Alt for mye skyting med våpen som aldri traff, det ble rett og slett for frustrerende. Veldig synd, da jeg likte verdenen og det underlige folket som bodde der veldig godt. Det er vel ganske åpenbart at spillmekanikken ikke var noe for meg. Jeg er også en slik som nesten aldri bruker pil og bue i spill som krever sikting, da jeg blir alt for frustrert over å ikke treffe der jeg sikter. Jeg er nok ikke en direkte kløktig spiller. ;-)
 2. Styringa var bra den! Ble litt overrasket over innlegget ditt. "aldri mer bør spille spill som er portet fra konsoll", skriver du. Outcast ble laget for PC og gitt ut på PC, med bruk av tastamur og mus. Om det er tilfelle, så er det i såfall et besyndelig valg av kontrollsystem. For meg var det et mareritt, og jeg har som sagt gjort et nytt forsøk når den oppussa versjonen kom, og det var akkurat som før, helt håpløst.
 3. Et strålende tilbakeblikk, selv om jeg ikke har akkurat samme opplevelsen som forfatteren av denne lovprisningen. Jeg spilte første versjonen når den kom, hadde akkurat får en ny Pentium med mer enn nok power til å kjøre alt på max, og ja, jeg syntes det var flott å se på. Jeg elska dialogen i spillet, den er underfundig, kreativ og svært underholdende, og at jeg kunne spille en konsollport med "Gaamsavv", det var jo en stor glede. Men, jeg ga opp etter noen timer, da styringa rett og slett var noe av det mest umulige jeg noensinne har vært borti, er vel bare "Dark Souls" som er verre enn dette på PC. Jeg kjøpte den nye versjonen som kom, da jeg likte konseptet veldig godt, men desverre, dette ble vel det spillet som endelig lærte meg å slutte å kjøpe spill som ikke er skikkelig optimalisert for spilling med mus og tastatur. Den nye versjonen var jo enda flottere enn sist, og jeg tvang meg til å spille litt lengre enn sist, men til slutt måtte jeg bare bøye meg i snørra og avslutte spillet. Jeg orker ikke styring som virker som om jeg har 7 i promille og skyter mot mål som er to centimeter i diameter, mens jeg seg en vegg av fiende rett foran trynet... Nei og nei! Det er SÅ trist at jeg ikke klarer spille dette mesterverket, da alt lå til rette for en fantastisk opplevelse, om det ikke hadde vært for en helt umulig kontroll. Jeg har til slutt måttet innse at jeg aldri mer bør spille spill, som er portet fra konsoll. Lider meg for tiden igjennom "Witcher 3", som er et helt mindblowing spill, men styringa er jo et mareritt, som alltid... Å skulle flytte på en kar på 70 kilo ved hjelp av et tastetrykk, og det virker som du prøver å flytte en tanks på titalls tonn, med mekanisk latency, slik at de fleste hotspots tidvis blir nesten umulig å treffe, det er ikke helt min greie. Dette var også mitt hovedproblem med Outcast, når jeg sikter og skyter, så treffer jeg jo aldri der jeg tror jeg sikter, fordi styringa ikke er spot on, alt bare flyter med en merkelig form for lag. Uansett, takk for et flott tilbakeblikk, på et spill som helt sikkert hadde vært en fryd for meg også, om styringa hadde vært litt mer presis. Synd at så flott kunst blir ødelagt av teknisk rør.
 4. Takk for raskt svar. Da må jeg bare beklage, og jeg får prøve å finne ut hvem andre det kan være som trekker dette beløpet hver måned.
 5. Den siste tiden har det blitt så få artikler som treffer mitt interessefelt som gamer, at jeg ønsker å avslutte abonnementet hos Gamer.no. Men nå har jeg sittet en halv time og prøvd å finne ut hvordan jeg gjør det, men finner ingen mulighet for dette. Så vidt jeg kan se av min nettbank, trekkes det kr. 20,- hver måned for dette abonnementet. Trenger hjelp for å avslutte, gjerne en link her.
 6. Må faktisk si at jeg nok hadde blitt mer begeistra over fisting enn fisking. :-D Noe så kleint! Tror jaggu jeg må kjøpe collector's edition av dette...NOT!
 7. Det er ikke ofte jeg blir frista av anmeldelser, eller for den saks skyld, kjøper spill til fullpris. Men, dette må jeg bare oppleve! Kjøpes nå!
 8. Nei, selvfølgelig ikke, men det er ikke det som er mitt poeng. Poenget mitt er at det høres feil ut med kroner, ville jo tro det skal være dollar. En bonus som er 200 ganger så stor som lønna, høres ikke heller helt riktig ut. Men, det kan jo hende jeg er på jordet, hvem vet.
 9. 7,16 Millioner kroner i USA? Det er vel luselønn for en slik stilling der borte. Hadde det stått dollar, så hadde jeg vært med. Slik det står i artikkelen, så må jo Kotick være den mest moderate topplederen på hele planeten.
 10. En fransk domstol har gitt utgiveren rett. Hvilke andre svar trenger jeg? De tre tingene som mangler på spillet akkurat nå, er for meg helt irrelevante, så jeg har ihvertfall lagt spillet på min wishlist, med god samvittighet. Om man leser litt på Steam, så ser man at synspunktene rundt hele saken er ganske delte, og da velger jeg å forholde meg til en rettslig avgjørelse.
 11. Takker Radiohodet for å opplyse meg om at spillet ikke er tilpasset mus og tastatur. Det er med andre ord for meg, et ikke-spill. Har vært så frustrert over elendig styring i spill de siste årene, adventure og actionspill er jo blitt tilnærmet uspillbare. Far Cry 4 var et mareritt, Witcher 3 irriterer vettet av meg med upresis styring. Siste horrible opplevelse var Syberia 3, som jeg hadde gledet meg veldig til, både inventory og styring var jo et mareritt. Nå må de snart begynne å porte spill til PC på en respektfull måte, ellers kan de bare la det være. Takk for advarselen, Radiohodet!
 12. Det var da ei merkelig liste... Har ikke sans for noen av spillene som er kåret med unntak af "Last Of Us II", og det eneste spillet jeg har likt av de nominerte i år, er "Årets skuffelse"! Spiller aldri slike spill i multiplayer, så for meg var det en fryd å spille "Warcraft III:Reforged". Og, ja, jeg spilte originalene den gang de var nye. Skal ta en kikk på årets spill, men jeg levner det ikke mye sjanse, da jeg stort sett ikke kan fordra genren, og det er vel hovedproblemet med hele årets kåring, den beveger seg i all hovedsak i genre jeg ikke liker. Vel vel, gamlis har sagt nok nå, nå skal jeg ha en runde "Magic Arena", et par timer med "Fallout 4", og en liten tur innom "Soma".
 13. Stakkars fotballspillere... Vi burde jo også betale hver gang de fiser, de kan jo ikke gjøre slikt gratis heller. Det hadde jo blitt helt kurant å betale royalty til de titalls tusen spillerne som er i FM. Burde ikke heller spillerne være glade for at de blir promotert i spillet, og ikke blir satt opp med et tilfeldig tryne og random-etterlignede navn som "Bramivicohips", eller noe lignende. Nisser!
 14. "Among the Sleep", ja! Nakkehårene reiste seg bare jeg så skjermbildet dere har lagt ut. I tillegg er "Clive Barker's Undying" og "Realms of the Haunting" to veldig nifse spill jeg "koste" meg skrekkelig med.
 15. Nå fikk jeg gåsehud! Er faktisk første gang i spillhistorien at jeg virkelig ser fram til en remake. Dette blir stas! Håper de får det til.
×
×
 • Create New...