Jump to content

Puzzlefuzz

Medlemmer
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)
 1. Hmmm, dette kommer til å bli et durt spill for meg, da det nok er dette spillet som endelig tvinger meg til å investere i ny PC. Dette blir knall!
 2. Jeg har over 1300 spill i biblioteket mitt, og jeg håper virkelig ikke de fjerner den orden jeg har skapt, selv med så mange spill. Jeg liker å ha alt ryddig ordnet etter min egen logikk, men egendefinerte grupper, der alle spill er alfabetisk ordnet. Dette nye fjaset med at alt skal være med flott bilder og stor knapper man skal trykke på har jeg lite sans for. Jeg avskyr det meste som lukter mac-logikk, jeg vil ha alt på gammeldags oversiktlig vis uten noen sm helst bling bling. Håper de fikser det, akkurat slik Microsoft har gjort, der jeg kan kjøre Windows 10 uten noen som helst jallaeffekter.
 3. Kikka på det ei lita stund, og tenkte raskt:For et påfunn! Jeg har slutta å sove på natta fordi jeg elsker racing...og dataspill, og alt det der. Genial sommer racing fest! Har aldri sett makan jeg! Håper heller ikke jeg ser det igjen...
 4. Dette så veldig bra ut. Her blir det nok kjøp om ikke lenge.
 5. Jeg liker ikke dette, da jeg er en av dem som vil ha alt på ett sted, rett og slett på grunn av brukervennlighet og funksjonalitet. Som noen skriver, så er det vel fortsatt spillutgiiverne som i stor grad bestemmer hva spill skal koste. Når det gjelder kundeservice, så har jeg aldri opplevd maken til Steam sin. At et firma som omsetter for titalls milliarder kroner har en responstid på 20 minutter, det gjør meg nesten rørt. Skulle likt å se noen andre spillportaler, som løser kundens problem i løpet av så kort tid. Det vil nok aldri skje. Jeg er for Steam, helt og fullt, rett og slett fordi det er det firmaet jeg er mest fornøyd med av alle jeg har handlet med i hele mitt liv. Jeg kommer neppe til å følge med på andre portaler, kun om det utgis spill i serier jeg er nesten "avhegig" av. Jeg har jo en Blizzard-konto, men de er også etter min mening helt i en klasse for seg selv, og leverer spill av en slik kvalitet, at jeg kan tåle å ha de spillene i en egen portal. GOG bruker jeg også i helt spesielle tilfeller, når de utgir klassiske spill som ingen andre har. Uansett, jo flere portaler jeg spiller i, jo mer kronglete blir min spillhverdag, og det liker jeg ikke.
 6. Kan se at dette kan være interessant på RP servere, der noen helt sikkert vil bruke dette for å lage spennende RP. Prisen er det jo ingenting å si på, hva er 30G i dag, de fleste sitter med formuer i millionklassen.
 7. Om dette kommer til PC, vil det bli min grunn til oppdatering av hardware. Da blir the kjøp av en rig som rocker. Trist det folk forteller om Rockstar sin melking av markedet, og det gir meg nesten lyst til å boikotte dem, men spillene de lager er ofte så bra, at det ikke er noen option å holde seg unna. Har alltid hatt lyst til å spille RDR, men jeg orker ikke konsoll. Så jeg kommer uansett ikke til å kjøpe mer enn ett spill.
 8. Fantes jo mange andre spill, også den gang. I tillegg fulltidsjobb, og svært aktiv musikk- og film-interesse, og et aktivt uteliv. Synes et snitt på 2,5 timer forsvarer abonnement iallefall. Jeg var kun periodevis raider, og brukte det meste av min tid til RP, til og med RP-raid, som er høyst minneverdige. Skulle jeg abonnert i dag, så hadde nok ikke snittet blitt mange minutter.
 9. Etter 10.000 timer i WOW i løpet av 11 år, så sluttet jeg å spille WOW for omtrent 2 år siden, jeg brukte ikke lenger tid nok i spillet til å forsvare abonnement. Jeg er ikke lenger villig til å betale for abonnement i spill. Har jeg kjøpt spillet, så får det holde. Så den dagen WOW går "free to play", uten restriksjoner, da kommer jeg nok til å spille litt igjen, men det blir aldri som før. Det er for mange andre spennende spill der ute, til at jeg vil bli så dedikert som jeg var de fem første årene i WOW. Tror aldri det vil bli utgitt ett spill igjen, som jeg er villig til å bruke så mye tid med. Kanskje Magic The Gathering, om "Wizards of the Coast" kunne klare å lage en software som fungerer.
 10. WOW! Dette er det Playstation-spillet jeg aller mest skulle sett konvertert til PC, og endelig kan den hende det skjer. Almost tripping here!
 11. Dette er jeg veldig positiv til. Overfloden av rene søppel-produksjoner har irritert meg lenge. Jeg er glad i indie-spill, men det er desverre røfflig bare 1 av 50 utgivelser, som etter min mening, holder mål.
 12. Har alltid vært en stor fan av WOW og relaterte saker, men nå er det nok, kan bare sitere Tåka; For noe junk!
 13. Heroes of Might & Magic III er min absolutte favoritt. Fikk lyst til å spille spillet igjen nå, bare etter 2 miutter med soundtracket. Det utrolige med soundtracket er at det skifter hele tiden, avhengig av hvor du er og hva du gjør, og alt virker helt naturlig. Det framstår som et sammenhengende soundtrack, selv om man i realiteten ofte bare hører en lang rekke introer. Andre favoritter er, WOW, Elder Scrolls-serien og Baldur's Gate/Icewind Dale-spillene, Anachronox, Evil Island og Soulbringer.
 14. Glemte å nevne at jeg elsker din avslutning på anmeldelsen, ingen tvil om at du forstår hva dette spillet handler om. Takk for reminderen.
×
×
 • Create New...