Gå til innhold

Tømrer lønn


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det varierer selvsagt etter mange kriterier, 1) Hvor i landet, 2) Profesjonelt eller amatørmessig lederskap, 3) Arbeidsmengde, 4) Om du er en solid arbeider, 5) Fersk eller erfaren, 6) Om du har lederansvar eller er ansatt.

I nedre og øvre del av alle disse kriteriene, kan du vel regne med mellom 150 og 300. Men ikke fokuser altfor mye på lønn med én gang. La det gå noen måneder og se an hvordan du gjør det. Så kan du ta en prat med sjefen om 4-6 måneder hvis du føler det er riktig med en økning. Men da må du være sikker på det.

Lenke til kommentar

Dersom du som tømrar skal utføre byggningsarbeid på byggeplassar så er det allmenngjort tariffavtale på det området.
Etter 2019 satsane så skal du ha minst 209,70 kr timen med fagbrev. Dette er eit lovkrav for å unngå sosial dumping i utsatte næringar som til dømes byggebransjen.
Det er sjølvsagt også lov å betale meir i lønn, men då kjem det ann på ditt lokale arbeidsmarked og eventuelt dine personlege eigenskapar.

Dersom du ikkje skal jobbe på byggeplass så er det i utgangspunktet fri lønnsfastsetting, men den allmenngjorte timessatsen bør likevel være eit godt utgangspunkt for kva du bør ha i lønn som faglært arbeidar.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...