Gå til innhold

Når du går på en smell skjer det langsomt. Her er 8 tegn på at du er i ferd med å bli utbrent


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Får ikke lest artikkelen, men ja, det er tegn. Det største problemet er folka man har rundt seg. Om man får støtte eller om de suger energien ut av en, ikke viser respekt og tillit.

Klart, noen takler enslig liv og jobb bedre enn andre, for noen trives bedre med det. Likevel er det viktig for de aller fleste at det psykososiale er på plass. Man føler man gir og gir, og aldri får noe positivt tilbake, det går liksom aldri noen vei. Derfor er en klar og tydelig plan viktig. Vi burde lære om det i skolen, for å minske sjansen for å være obs på hvem vi jobber for og har rundt oss, og dermed havne i den livsposisjonen.

Det er derfor det alltid kommer ned til, når folk blir spurt om hva de ville gjort om de vant i lotto, at de ville bytta jobb eller gjort noe mer "tilfredsstillende". Noe som ofte betyr bedre miljø og arbeidsforhold.

Jeg kan ikke skjønne hvorfor staten ikke innfører noe om det her i skolesystemet. Noe så viktig som psykisk helse, som påvirker alle fra dag til dag. Dét skal liksom komme i siste rekke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...