Jump to content
Sign in to follow this  
X109

Gul pizza

Recommended Posts

Det kommer vel an på om du liker den sausen, og om du synes toppingene du velger passer med den... 

Edited by Sexylubb1

Share this post


Link to post

Har ikkje smakt dette, men tenker intuitivt at dette er ein dårleg idé. 

For det fyrste blir dette for fettete for min smak, smørsaus med ost høyrest litt voldsomt ut. 

Det andre som uroer meg er at sausen vil vel sprekke under pizzasteikinga og at eggeplommene i sausen blir kokt og gir eggerøresmak? Eg vil tru at du er nødt til å steike pizzabotnen med ost og tilbehør utan saus, og smøre sausen over pizzaen etterpå for å få eit brukbart resultat? 

Share this post


Link to post
Annonse
1 hour ago, The Avatar said:

Har ikkje smakt dette, men tenker intuitivt at dette er ein dårleg idé. 

For det fyrste blir dette for fettete for min smak, smørsaus med ost høyrest litt voldsomt ut. 

Det andre som uroer meg er at sausen vil vel sprekke under pizzasteikinga og at eggeplommene i sausen blir kokt og gir eggerøresmak? Eg vil tru at du er nødt til å steike pizzabotnen med ost og tilbehør utan saus, og smøre sausen over pizzaen etterpå for å få eit brukbart resultat? 

Hvit pizza er vel rømme? Ikke like fett som smør nei, men fett på fett det og...

Men ha du har nok rett i at holladaisen ville sprekke... og sausen bør vel kunne smøres på før stek. Ellers blir det kanskje litt hardt.

Andre forslag? Brun pizza? Pizza a al Mussolini, eller fascizza, er kjøttkakesaus i stedet for tomatsaus.

Men en kunne jo lage en pizzabunn med kun biffstrimler, og kjøre på med bearnaise etterpå. Pizzasnadder. Eller kanskje ikke...

Nei, jeg kommer nok aldri til å lage en pizza uten tomatsaus... forøvrig spiste jeg nettopp en Grandiosa, men det er tomatsaus på den.

Share this post


Link to post

Pizza med biff, pomfri og berneaise er jo en klassiker. Kebabpizza er jo samme greia. 

Disse har gjerne tomatsaus under og, men det er jo ikke egentlig nødvendig. 

Share this post


Link to post

Kebabpizzaene har de jo over rømmedressingen etter den er stekt. Og man får jo sauser i béger når man bestiller fra restauranter. Kan ha det i en skål ved siden av og helle over rett før man spiser.

Hollandaise er såvidt jeg husker en saus til sjømat, fisk osv. Så en pizza med sånne ingredienser, og helle over den sausen etterpå, tja kanskje? Sikkert godt hvis man får en superkokk til å lage det.

Edited by Taurean

Share this post


Link to post

Hollandaise på stekt pizza fungerer sikkert helt ypperlig i kombinasjon med rett topping.

 

Share this post


Link to post
Taurean skrev (1 time siden):

Kebabpizzaene har de jo over rømmedressingen etter den er stekt. Og man får jo sauser i béger når man bestiller fra restauranter. Kan ha det i en skål ved siden av og helle over rett før man spiser.

Hollandaise er såvidt jeg husker en saus til sjømat, fisk osv. Så en pizza med sånne ingredienser, og helle over den sausen etterpå, tja kanskje? Sikkert godt hvis man får en superkokk til å lage det.

Funker fint til hvitt kjøtt og. Selv om det ikke er vanlig. Funker med asparges. 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...