Gå til innhold

Xiaomi-bruker fikk fremmedes kamerabilder i Nest hub


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I denne sammenhengen er det Xiaomi og ikke Nest Hub som er relevant. Hub er en plattform for distribusjon av skytjenester. Dette er en feil i skytjenesten som Xiaomi har laget.

Googles uttalelser er sikkert interessante for å se hva Google generelt gjør når tjenesteleverandører gjør feil, men det er jo Xiaomis uttalelser som hadde vært interessante for denne konkrete saken. Eventuelt mangel på kommentar dersom de har blitt spurt er i og for seg også interessant.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tja jo. Er på en måte enig, men samtidig så går folk rundt med kamera og mikrofon fra kina (Huawei og Xiaomi) hele tiden. I tillegg til at kina produserer latterlige mengder produkter for andre vestlige produkter også.

Fokuset burde heller være på å sjekke om produktene man har er trygge, uavhengig av hvor de kommer fra. Man kan ikke stole på produkter fra USA heller. Man vet jo at de overvåker hele verdenen konstant. Tror ikke at Snowden-avsløringen stoppet noe som helst.

Lenke til kommentar
1 hour ago, TheRealSlimShady said:

Det eneste oppsiktsvekkende her er vel at det finnes folk som kan finne på å kjøpe kinesisk sikkerhetsutstyr.

Jeg ville vært ganske overrasket om det i det hele tatt finnes sikkerhetsutstyr som ikke inneholder firmware som er skrevet i Kina i en eller annen brikke. Og nesten like overrasket om det ikke finnes firmware fra USA og Israel i en annen komponent i det samme utstyret. Alt er litt kinesisk. Så det blir en mer komplisert vurdering enn man kunne ønske.  

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...