Gå til innhold

Vi spurte mikrobiologen: Hva er egentlig rakfisk?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Er jo det samme med blåskjell: hvis du først bør ringe et telefonnummer for å høre om det er greit å spise da er det allerede galt. Hvor mange ganger har det ikke vært forgiftninger i fine selskaper til å feire sjømatnæringen? Tror jeg har lest om den siste for mindre enn ett år siden.

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Blåskjellene filtrerer veldig mye vann, så de oppkonsentrerer giftstoffer, så det er ikke noe spesielt smart å spise. Husker jeg ble helt merkelig av å spise pillede reker i lake en gang, men har ikke reagert så mye på den lille mengden sjømat jeg har spist ellers.

Endret av vidor

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...