Gå til innhold

Film-ID tråden: Spør her hvis du lurer på hva en film heter


haarod

Anbefalte innlegg

Lurer på om det er noken som kan hjelpa meg med ein film. Husker ikkje kven som var med i filmen. Husker at eg såg den då eg gjekk på videregåande. Meiner det var i 1993 eller 1994. Det eg huske av filmen var at den hanla om ein som like skateborad. Han var kvit. Han budde i lag med ein person som var asiater. Asiateren var ein gluping og hjalp den han budde med lekser. Han kom over ein lapp med ein mystisk melding. Så blir han drept. Politiet finn asiateren hengt inne på eit hotellrom eller ei motell. Er ikkje sikker her. Trur også politiet meinte at det var sjølvmord.

Den kvite gutten/ungdommen vil prøve å finne mordarane. Trur det kan ha handla om dop.  Han var i lag med fleire andre som også dreiv med skateboard. Noken som kan hjelpa meg her?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Det er en film jeg leter etter navnet på. Jeg så den på kino og husker ikke hva den het. Det er en sann historie om en gutt som vokser opp med noen søsken og en alkoholisert mor. Han er i hvertfall slåballen i familien. Hun mishandler han. Han sitter mye igjen etter skolen, en lærer viser interesse for han (skriver bare det jeg husker). Etterhvert som han blir større begynner han og slåss og tjener penger på det. Han er veldig god også, men husker ikke helt om han på en måte blir litt tvingt til det også. Driver med slik undergrunnsslåssing. Han tegner også tegninger på veggen. Noen som har sett denne filmen og husker hva den heter? Har lett overalt, men finner ikke. Fra 2003 og oppover.

 

Noen som vet?

Lenke til kommentar

Filmen er fra 90- eller 00-tallet. Tror den er nordisk, men ikke helt sikker. Handlet om en voksen mann som i en eller annen sammenheng kom i kontakt med en kvinne i det jeg husker som en bygd (typisk norsk natur og bygninger). En annen mann (antagelig mannen til kvinnen) var sjalu/mistenksom på hovedpersonen, og i én scene sitter hovedpersonen i et rom og setter en sprøyte i låret. Akkurat da kommer mannen inn døren og reagerer kraftig fordi han tror det er narkotika. Men det viser seg at hovedpersonen er diabetiker og sprøyta var insulin. Husker ellers særs lite av filmen. Tror filmen gikk på NRK den gangen jeg så den, for noen år siden.

 

Veldig vag beskrivelse, men jeg husker så fryktelig lite av den. Har noen den fjerneste anelse om hvilken film dette kan være?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

En film om ei jente som er 'eid' av en mann. Han selger kroppen hennes til menn. En gang må hun ligge med et helt svømmelag.

I desperasjon for å få slutt på dette klipper hun håret sitt selv for å bli stygg. Men det går ikke. Mannen blir sur osv.

Tror hun tok livet sitt på slutten.

 

Noen som har en anelse om hvilken film dette er?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei.

 

Husker en serie kortfilmer som ble vist etter barne-tv da jeg var liten på 90-tallet. Husker ikke så mye, dermed har jeg ikke funnet noe.

 

Her er det jeg husker/tror jeg husker:

- kortfilm, liten snutt

- tegnefilm

- en vampyr, grå, med lange støttenner, kanskje en vampyrelefant.

- et digert piano, stearinlys (tror jeg)

 

Mener å huske at dette var skummelt, men også komisk.

 

Håper noen husker noe mer? ☺

Lenke til kommentar

Hei folkens!

 

Lurer på hva denne filmen heter..

 

Den begynner med et bankran, som mislykkes og mannen bak blir satt i fengsel. For at han skal slippe å sone tiden helt ut, blir han løslatt mot at han leder en naturcamp for gamle forbrytere. Det ender med at dem ender opp i en skog med mordere og det blir en kamp om livet.

 

Noen som drar kjensel på handlingen???

 

Takk for svar.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei,jeg husker en film fra barnehagen,som handler om en mus som bor i et musehull i et hus.Det er en litt gammrl film tror jeg,og den er kanskjr norsk eller svensk. Jeg husker ikke om det var noen mennesker i filmen,men jeg husker at musen hadde nesten en liten leilighet med seng å sånn. jeg husker ikke stort mer,mrn håper at noen kan hjelpe meh med å finne ut hva filmen heter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...