Jump to content

Jostein76

Medlemmer
 • Content Count

  177
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

About Jostein76

 • Birthday 01/06/1976

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. I morgon er det samefolkets dag. Det er same dato neste år.
 2. Heisan. Eg skal til Hamar og Vikingeskipet 30 april - 3 mai. Eg har søkt på fly frå Bergen til Hamar. Eg skreiv Hamar men det stod plutselig Oslo. Går det fly til Hamar? Eller må eg ta fly Bergen-Oslo og så tog/buss til Hamar?
 3. Så viss eg forstår deg rilrig så svarte på dette. (×+3)^2 X^+6×+9
 4. (x+2)^2. Det der skal være opphøyd i andre. Eg brukte denne på ein app. Så fekk eg dette: x opphøyd i andre + 4 x +4. Korleis rekner eg meg fram til det resultatet?
 5. Jostein76

  Trening

  Eg er med på trening med oldboys. Me samlast og ser kom mangen me er og så deler me oss i to lag og speler. Me har nokre regler også. Men det er ikkje viktig her. Men eg vil fortelle om ein opplevelse eg hadde sist eg trena. Ein på det andre laget løfter ballen mot vårt mål. Så eg står og skal prøve å ta ballen. Mens eg står der så kjem det ein som stuper med hodet først mot ballen. Eg pirker borti ballen og han mister med headinga si og eg tar med ballen oppover sidelinga. Men kva om eg hadde sparka han i ansiktet. Han oppsøker ballen og kjem med hodet først ned mot beina mine. Andre personer på den treninga hadde sikkert trekt seg for å unngå å treffe han. Eg meiner at det ikkje hadde vært min feil om eg hadde sparka han i ansiktet. Men viss no eg hadde sparka han i ansiktet, kven skulle då hatt frispark? Han stuper ned mot mine bein og oppsøker ballen.
 6. Høyrt på programmet brille av Espen Eckbo. Vet dere hvorfor svenske kriminelle rømmer i biler som er miljøskadelige? Jo fordi dei har hørt at CO2-utslipp gjer at polisen forsvinner. 🤣🤣🤣
 7. Og ein annan ting er kva foreldrene til så unge jenter ville gjort om ein mann som er over 20 år eldre legg til dattera deira. Så eg kjem ikkje te å legge ho til.
 8. Er usikker på om dette høyer til her. Saken er det at eg var inne på facebook og gjorde forskjellige ting. Så kom det opp forslag på venner eg kunne legge til. Det kom veldig mangen. Men fet kom eit forslag om ei jente på 16 år (Eg er i 40 åra). Eg er ikkje i slekt med ho. Har vært i ein ungdomsklubb med ho, der eg var leiar. Den er lagt ned no. Men eg føler det er litt kleit å legge ho til. . Viss eg legg ho til så veit ho kanskje kven eg er. Så kva ville de som eventuelt leser dette gjort?
 9. Det var ein same som gifta seg med ei dame frå sørlandet. Ein dag så fekk dei tvillinger. Mannen var ute ein dag og trilla dei i ei barnevogn. Ei dame kjem bort og ser på tvillingane. Det var to nydelige barn, sa dama. Takk seier faren. Du ser det, dei har same far men ikkje same mor.
 10. Eg veit ikkje navnet på dette spillet. Trur heller ikkje det går an å spelet det. Men hadde hatt lyst til å sjå om eg fant nokon som har runda det på youtube. Kva spelet handla om husker eg ikkje. Det var ein eg var i militæret med som fortalte om dette spelet. Det eg husker frå spelet var at det er 3 karakterer. Trur det var slik at ein kanskje er i fortida, ein i notiden og ein i framtida. Så eit eksempel han gav meg var at ein person skulle ha eddikt eller vin osv. Han sende brennevin tilbake i tid og då vart det til noko anna. Veldig lite å gå på her, men er det nokon som kan hjelpe meg her?
 11. eg har dvd-rom. Men kan brenne cd-plater med den.
×
×
 • Create New...