Jump to content
CarbonDRFT

[Løst] Byggselskap nekter for arbeidet

Recommended Posts

Det blir utført 2 ulike arbeid av et byggefirma, ene restaurering av bolig og den andre er prosjekt arbeid for et selskap. 

Daglig leder for selskapet eier boligen, så han bruker byggmesteren til å oppusse boligen og for sin selskap. 

Både oppussing av boligen og prosjektet på selskapets lokasjon er blitt ferdig. Det ble sagt fra starten av Daglig leder, om at arbeidet utført på private boligen blir fakturert til selskapet, sånn at selskapet betaler for oppussing av sin private bolig. 

 

Kommunikasjon om oppussing av privat bolig har for det meste gått gjennom muntlig, da byggmester og personen kjenner hverandre godt fra før av. Faktura for arbeidet på boligen har gått til selskapet, så det står ikkenoe om at det ble gjort arbeid på boligen. 

1 år går, og boligen skal til å selges, Takstmannen kommer til å sjekke boligen, finner et par feil her og der som må rettes opp i, også trengs det dokumentasjon på par arbeid som har blitt gjort av byggefirmaet. 

Men når byggefirmaet blir varslet om det, nekter dem for arbeidet og nekter dokumentasjon. Dem sier at de ikke kjenner til arbeidet og at det kun ble utført arbeid på selskapets lokasjon og kun har sendt regning på det. 

Hva kan eier av boligen i dette tilfellet gjøre? Når byggmester nekter for arbeidet på boligen (nekter å ta skyld). Eieren har da ikke mye å vise frem som et bevis på at byggfirma jobbet hos dem. 

 

Share this post


Link to post

Sånn går det når en ikek gjør ting på den riktige måten. Tippøer du må få et annet firma til å gå over ting, rette eventuelle feil og gi dokumentasjon.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Annonse

Søksmål, men dette er jo forbundet med en viss risiko. Som nevnt over er det risiko for at det her er begått straffbare forhold (herunder medvirkning til sådan) på alle sider av bordet, og en dom er offentlig. Veldig offentlig.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...