Gå til innhold

Hvordan har du driti deg ut med Kong Alkohol?


DrDoogie

Anbefalte innlegg

- vært utro (det jeg angrer mest på i mitt liv)

Vel, fylla kan ha bikket deg over, men det lå nok noe i bakhodet om at du ikke hadde "mr. Perfect" fra før...

 

Jeg fikk hjelp av en kompis til å lure en dame(som var forlovet) i sengs engang, bare for morro... det er vel det styggeste jeg kan komme på.

 

Jeg har hatt min andel av fylleturer, men tror faktisk ikke jeg har gjort noe voldsomt dumt etter å ha lest denne tråden :scared:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest mafister
- vært utro (det jeg angrer mest på i mitt liv)

Vel, fylla kan ha bikket deg over, men det lå nok noe i bakhodet om at du ikke hadde "mr. Perfect" fra før...

Jeg hadde mr.perfect. Helt sant.

Lenke til kommentar

Hmm..har hatt mine høydepunkter jeg og..

Tja..

 

Var på en fest og snakket med en jente jeg likte svæært godt, så begynte flere kompiser å snakke til meg samtidig..dvs masse mas. Jeg skulle be dem "holde kjeft, og ikke mase mere!", men dette klarte jeg selvfølgelig å si til jenten i stedet. Hun forsvant ganske fort for å si det sånn...

Fylla har skylda! :wallbash::p

Lenke til kommentar

Her kunne jeg kommet med MASSE inlegg, men skal poste noen få...

 

*14 år. Var i barskapet til faren til en kompis av meg. Ble møkkings. Møtte politiet, angrep ham. Ble kastet i politibilen, kjørt hjem. Han sa godt nyttår til mamma mens jeg lå og grein og spøy på gulvet.

 

*15 år. Var dritings på ungdomsdisko, fikk kos av ei jente som var sammen med noen vietnamesere. (En vanlig "hei-kos") De ble forbannet og klappet til meg. Jeg grein som et ****** løp hjem og hentet hammer, kniv og skrutrekkere (sett for mye på film) De hadde dratt og diskoen stengt når jeg kom tilbake.

 

*16 år. Var sammen med dama (x nå) på vorspiel, vi begynte å krangle, jeg haiket til byen.... Husker lite .... Våkna i gangen på Quality hotel i drammen i kun bokser shorts klokka 0800 om søndagen. Leitet febrilsk etter klærne mine og forventet å bli tatt av securitas. Men det gikk bra. Fant klærne i en tyll nede på diskoteket... (Hva hadde jeg drevet med???)

 

*17 år. Ble møkkings på hjemmelaget vin. Traff noen harly davidson typer i sentrum. Ga dem vin, fikk tydeligvis noe i øllen jeg fikk av dem for ble etterpå fortalt at jeg hadde løpt klissvåt igjennom byen i boxer. Politiet hadde kjørt meg hjem. Fant aldri igjen klærne.

 

*18 år. Dro på dansketur, kranglet med kompisen min. gikk ned i pianobaren (ved ruletten) sovnet under et bord der. ble vekket dagen etterpå. På vei tilbake til danmark..... DET VAR FAENMEG HELT JÆVLIG... Var på danskebåten hele helga....

 

*19 år. Ble stupfull på byen, sovnet et eller annent sted. Var frastjålet mobil, visakort, nøkler, miljøkort til buss, +++ et halvt år senere ble visakortet brukt for flere tusen kroner. det ble heldigvis dekket av visa-norge.

 

*20 år. Denne forteller jeg ikke om, men det kostet meg 30 dager i fengsel. (fra og med 09022004 hvis ikke jeg får utsatt soningen til sommerferien.)

 

*21 år. Nå har jeg faenmeg lært!!!

 

 

Skulle nesten tro dette var jug, men jeg eier ikke kontroll i fylla, nå er det jaggu nok også! Alle mine problemer har oppstått i fylla. Jeg har vært endel ute i år også, men har ikke drukket så mye som jeg har pleid... Jeg må legge til at jeg ikke er en ond eller slem person.

Lenke til kommentar

hehe.. jau

første festen jeg drakk på.. da tok den ganske av :p

 

jeg husker at jeg sa (prøver alltid å være grei når ejg er drita jeg)

at alle jentene på festen. ja i hele verden er fine!

hehe..

så hviska en jente til meg (uten om marlene da) (ei i klassen som er grell. ikke hu i larvik nei :p.. hehe..)

å jeg bare, "JAAAA!" (noe jeg ikke husker)

så hadde jeg vistnok ropt : "ALLE JENTENE I HELE VERDEN ER FINE.. UTEN OM MARLENE!!!"

 

huske rikke o hu var der eller ikke :blush:

Lenke til kommentar

Aldri gjort noe so mhar fått skikkelige konsekvenser i fylla, men litt rart/dumt har jeg da gjort

 

-fyllekjørt blodtrimmet moped hjem fra en kompis (riktig nok bare et par hundre meter, emn jeg var så drita at jeg sleit med å gå. Krasjet i trappa foran huset)

 

-Putta sigaren feil vei inn i munnen (jada, hadde fyr på den, ikke godt+ mye mobbing i lang tid etterpå)

 

-Rulle ned trapper/i gjørme osv.

 

-Vant karaoke konkuransen på jobb (trodde ikke at jegf var så full, men vant på innsatsen, så må jo ha vært det)

Lenke til kommentar

Jeg kan visst karaktiseres som snill gutt jeg, det skjønner jeg etter å ha lest innleggene her. Vel... jeg blir sjuk før jeg blir drita, så kroppen stopper det automatisk. Har spydd på gata ett par ganger, rett ned i dassen til en kamerat (bomma litt, så han fikk en lite koselig vaskejobb dagen etter... angrer den dag i dag) og i en vask. Har etterhvert lært meg å lytte til kroppen, og har ikke vært fyllesjuk på en stund nå. En gang jeg ble ganske så full uten å bli sjuk, så endte jeg og to kamerater kvelden med å holde privat strippeshow (full monty) for ei venninne som var helt med... Det var på min egen hybel, til Britney Spears-sanger, og vi er fortsatt venner underlig nok :-) Det var jo mest morsomt da.

 

Så så veldig slem i fylla er jeg neppe.

Lenke til kommentar

Har aldri vert drita jeg heller, og ikke har jeg tenkt til å bli det. Liker å ha full kontroll på meg selv jeg, liker ikke å gjøre no ukontrolert som kan få dumme følger.

 

 

Kan fortelle om en lit morrsom hendelse med en i klassen da, som ikke er så gammal:

Klassen var på roma tur, og selvsakt var det mange som drakk der. En hadde fått tak i noe greier som en blei sikkelig kvalm å syk av, no gule greier. To konkurerte om å drikke mes av det, og han ene ble veldig spy kvalm. Neste dag var det rundt å se på severdigheter igjen, noe en måtte siden det var en skoletur. Når de var på den trappa hvor Cesar blei drep så skjedde det noe morro. Han ene presterte å spy på trappa der Cesar blei drept, litt morrsomt egentlig.

Endret av Lord-KGA
Lenke til kommentar

*21 år. Nå har jeg faenmeg lært!!!

 

 

Skulle nesten tro dette var jug, men jeg eier ikke kontroll i fylla, nå er det jaggu nok også! Alle mine problemer har oppstått i fylla. Jeg har vært endel ute i år også, men har ikke drukket så mye som jeg har pleid... Jeg må legge til at jeg ikke er en ond eller slem person.

Ja, nå har du f'aen meg lært! Det er vel derfor du fortsetter å drikke? Du VET at du mister kontrollen når du drikker, og du har nylig blitt idømt 30 dagers fengsel(sannsynligvis for grov vold), men likevel har du "vært endel ute i år også".

 

Det gjør ikke noe om du utøver litt blind vold og våkner opp naken, ranet og blødende i rennesteinen, bare du får ha det litt fett! :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...